Δωρεάν τηλεοπτικές σειρές για ένα μήνα για τους συνδρομητές της Wind

Σε συνεργασία με την υπηρεσία iLoveTV.

Deasy @ 18.09.2014
Δωρεάν τηλεοπτικές σειρές για ένα μήνα για τους συνδρομητές της Wind

Τη δυνατότητα να βλέπουν τις αγαπημένες τους σειρές προσφέρει από σήμερα η Wind στους συνδρομητές της με τη νέα υπηρεσία iLoveTV. Πρόκειται για την πρώτη συνδρομητική υπηρεσία παρακολούθησης δημοφιλών τηλεοπτικών σειρών μέσω του διαδικτύου στην Ελλάδα.

Η υπηρεσία iLoveTV περιλαμβάνει 42 ολοκληρωμένες δημοφιλείς αμερικάνικες, τούρκικες, λατινοαμερικάνικες και ευρωπαϊκές σειρές όπως Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής, Borgias, Spartacus, Magic City, Hemlock Grove, Gomorrah καθώς και ελληνικές όπως ο Όρκος Σιωπής με χιλιάδες επεισόδια, μεγάλες αποκλειστικότητες και πρεμιέρες, τα οποία οι συνδρομητές Wind μπορούν να παρακολουθήσουν στον υπολογιστή, την τηλεόραση ή την ταμπλέτα τους χωρίς διαφημίσεις, όποια ώρα θέλουν, όπου και αν βρίσκονται, αρκεί να διαθέτουν σύνδεση στο Internet.

Η Wind προσφέρει δωρεάν την υπηρεσία  για ένα μήνα σε όσους συνδρομητές της την ενεργοποιήσουν από σήμερα και μέχρι τις 7 Οκτωβρίου, ενώ στη συνέχεια το κόστος διαμορφώνεται με 50% έκπτωση, στην προνομιακή τιμή των 4,99 ευρώ/μήνα.

Για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας είναι απαραίτητο το αίτημα ενεργοποίησης στη Wind* και στη συνέχεια εγγραφή μέσω της σελίδας www.ilovetv.gr

H υπηρεσία iLoveTV παρέχεται από τον Όμιλο Αττικών Εκδόσεων και υλοποιήθηκε σε τεχνικό επίπεδο από την nemo online.

* Με δωρεάν SMS στο 19499/Σε κατάστημα WIND & Public/Στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών 1260 από κινητό, 13800 από σταθερό/Online: MyWIND για συνδρομητές συμβολαίου

**Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες εγγραφής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στο www.wind.gr/ilovetv ή το www.ilovetv.gr.

iLoveTV,ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,VIDEO ON DEMAND,WIND,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home