Smartphone με κυρτή οθόνη από τη Samsung

Προς το παρόν διαθέσιμο μόνο στην Κορέα

Deasy @ 09.10.2013
Smartphone με κυρτή οθόνη από τη Samsung

Galaxy Round είναι τελικώς η ονομασία που επέλεξε η Samsung Electronics για το πρώτο smartphone με κυρτή οθόνη, το οποίο αρχικά θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στην αγορά της Κορέας.

Η συσκευή μοιάζει αρκετά με το Galaxy Note, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι η οθόνη είναι μεν κυρτή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί κάποιος να την λυγίσει. Όμως, η κυρτότητα της προσφέρει το πλεονέκτημα της βελτίωσης της εμπειρίας σε συγκεκριμένες εφαρμογές και ιδίως εκείνες που ο χρήστης επιθυμεί να έχει ανοικτά 2-3 apps. Στον τομέα αυτό βοηθά και η μεγάλη οθόνη τεχνολογίας AMOLED, η διαγώνιος της οποίας είναι στις 5,7 ίντσες, όσες δηλαδή και το Galaxy Note 3. Γενικότερα, τα χαρακτηριστικά είναι κορυφαία, καθώς ο επεξεργαστής είναι τετραπύρηνος στα 2,3 GHz, η μνήμη είναι στα 3 GB και κάμερα στα 13 megapixel.

Οι αναλυτές υποστηρίζουν πως πρόκειται για ένα βήμα προς μία νέα γενιά οθονών που θα μπορούν να λυγίζουν και να μην σπάνε, αλλά εκτιμούν ότι προς το παρόν το Galaxy Round αποτελεί μία επίδειξη τεχνολογικής πρωτοπορίας από τη Samsung.

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home