Κάντε ένα KitKat στο Android σας

Έτσι θα λέγεται η επόμενη έκδοση του δημοφιλούς λειτουργικού συστήματος

Κάντε ένα KitKat στο Android σας

Είναι γνωστό ότι η Google αρέσκεται να χρησιμοποιεί ονόματα …γλυκών για τις κωδικές ονομασίες που δίνει στις επόμενες εκδόσεις του Android. Όμως, αυτή τη φορά, μάλλον το προχώρησε το θέμα. Πολύ απλά γιατί η επόμενη έκδοση θα λέγεται …KitKat, όπως είναι η επωνυμία που χρησιμοποιεί η Nestle για ένα από τα πιο γνωστά σοκολατοειδή προϊόντα της.

Η Google ανακοίνωσε την νέα ονομασία προκαλώντας μία μίνι έκπληξη, καθώς άπαντες νόμιζαν ότι θα ονομαζόταν Android Key Lime Pie. Όμως, η συμφωνία είχε επιτευχθεί από τον περασμένο Φεβρουάριο στο Mobile World Congress και ενώ οι εργαζόμενοι στη Google το γνώριζαν, χρησιμοποιούσαν το Key Lime Pie. Μέχρι την ανακοίνωση…

Η Nestle δεν θα πάρει χρήματα αλλά θα παράγει μία συλλεκτική εκδοχή της KitKat με το σχήμα που έχει το γνωστό πράσινο ανθρωπάκι του Android.

Και αν αναρωτιέστε γιατί η επιλογή της ονομασίας, για όλα αυτά φταίει η ανθρώπινη αδυναμία. Η KitKat είναι το αγαπημένο «κολατσιό» του Hiroshi Lockhaimer, επικεφαλής της ομάδας ανάπτυξης του Android. Συν βέβαια το γεγονός ότι η ιστορία αυτή έχει αρχίσει και παίζει πολύ στα social media. 

ANDROID,GOOGLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home