Vodafone: υπηρεσία νέο Smartphone κάθε χρόνο

Η απόκτηση smartphone γίνεται πιο προσιτή

Vodafone: υπηρεσία νέο Smartphone κάθε χρόνο

Διάλεξε, θες να ξεκινήσουμε από τα άσχημα ή τα καλά νέα; Ας πούμε πρώτα τα άσχημα, μήπως και χαμογελάσεις στο τέλος του κειμένου και πατήσεις το πλήκτρο «like» και το διαβάσουν και άλλοι το νέο που σου έχουμε.

Λοιπόν, αυτό είναι το διάγραμμα των πωλήσεων κινητών τηλεφώνων τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Ρίξε μια ματιά.

 

Για να σε βοηθήσουμε, μέσα στην κρίση δηλαδή, το 2013 θα πουληθούν 2 εκατομμύρια συσκευές λιγότερες σε σχέση με το 2008. Αντίστοιχα, ο μέσος ρυθμός απόκτησης μιας συσκευής αυξήθηκε από τον 1,5 χρόνο στα 3,7 έτη. Δηλαδή, ο μέσος Έλληνας αγοράζει κινητό σχεδόν κάθε τέσσερα χρόνια.

Ας περάσουμε τώρα στα καλά νέα. Η Vodafone παρουσίασε σήμερα μια νέα υπηρεσία, η οποία προσφέρει τη δυνατότητα στο συνδρομητή της να αποκτήσει μια καινούργια συσκευή κάθε χρόνο και σε χαμηλότερες τιμές. Η υπηρεσία απευθύνεται μόνο σε υφιστάμενους πελάτες της Vodafone, ενώ περιλαμβάνει επιπλέον παροχές, όπως:

-          Ασφάλιση της συσκευής, που περιλαμβάνει δωρεάν επισκευή ή παροχή νέας εφόσον κλαπεί. Για να μην σου μπαίνουν ιδέες βέβαια, η δωρεάν αντικατάσταση αφορά για ένα περιστατικό το χρόνο, ενώ η συσκευή που έχει κλαπεί κλειδώνεται, έτσι ώστε να αποτρέπεται η κακοπροαίρετη χρήση της ασφάλειας.

-          Εγγύηση λογαριασμού, εφόσον ο συνδρομητής μείνει άνεργος στο διάστημα χρήσης της υπηρεσίας.

-          Δωρεάν Smartphone setup (data transfer, email configuration, backup & restore)

Όσον αφορά το κόστος απόκτησης μιας συσκευής, αυτό εξηγείται ακριβώς στην παρακάτω εικόνα:

Δηλαδή, αν θες να αποκτήσεις ένα κινητό π.χ. αξίας 250 έως 329 ευρώ, μπορείς να δώσεις 90 ευρώ με την αγορά και 13 ευρώ το μήνα. Αν την δεύτερη χρονιά θες να αποκτήσεις πάλι smartphone αντίστοιχης αξίας, και επιστρέφοντας βέβαια το προηγούμενο γλυτώνεις το εφάπαξ ποσό των 90 ευρώ και περιορίζεσαι στο να δίνεις μόνο τα 13 ευρώ το μήνα. Επιπρόσθετα, αν θες να ανέβεις στην αμέσως επόμενη κατηγορία, μπορείς να δώσεις τη διαφορά στο εφάπαξ ποσό και να πληρώνεις πλέον το διαφορετικό μηνιαίο πάγιο. Με άλλα λόγια, το όφελος από τη δεύτερη χρονιά και μετά είναι πολύ μεγαλύτερο.

Σημαντική παράμετρος στα παραπάνω είναι η σύνδεση των τιμολογιακών κατηγοριών των συσκευών με τα προγράμματα χρήσης που πληρώνει ο συνδρομητής (για παράδειγμα δεν γίνεται να πληρώνεις 15 ευρώ πάγιο το μήνα και να μπορείς να αποκτήσεις κινητό στην κατηγορία 700-800 ευρώ) και η απαραίτητη επιστροφή της μεταχειρισμένης συσκευής που είχες την προηγούμενη χρονιά (βέβαια και εδώ ισχύει η εξαίρεση μέσω της υπηρεσίας pay back που έχει η Vodafone).

Στην παρούσα φάση, στην υπηρεσία της Vodafone εντάσσονται οι συσκευές από τις εξής κατασκευάστριες εταιρείες: Huawei, HTC, LG Electronics, Nokia, Samsung, Sony, καθώς και την Apple.

Η νέα υπηρεσία της Vodafone θα είναι διαθέσιμη, όπως είπαμε μόνο για τους υφιστάμενους συνδρομητές, από αύριο, 25 Ιουλίου.

SMARTPHONES,ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ,VODAFONE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home