Samsung: μια μεγάλη "αμερικάνικη" εταιρεία

Συνέδριο για developers και από την κορεάτικη εταιρεία

Deasy @ 22.07.2013
Samsung: μια μεγάλη 'αμερικάνικη' εταιρεία

Οι φιλοδοξίες της Samsung δεν σταματούν ποτέ όπως φαίνεται, καθώς η εταιρεία συνεχίζει να βαδίζει στα χνάρια άλλων μεγάλων εταιρειών, εξακολουθώντας να φέρνει την κουλτούρα της πιο κοντά στην κουλτούρα του δυτικού κόσμου. Μετά λοιπόν την απόφαση της κορεάτικης εταιρείας να μεγαλώσει την παρουσία της στις ΗΠΑ και να έρθει πιο κοντά στη Silicon Valley, αλλά και την προσπάθειά της να δημιουργήσει incubators (θερμοκητίδες) και accelerators για να κάνει πιο δυνατούς τους δεσμούς της με τις νέες επιχειρήσεις στις ΗΠΑ, σήμερα προχώρησε σε ένα ακόμα βήμα. Τη δημιουργία ενός μεγάλου συνεδρίου για developers, ενδεχομένως στα πρότυπα του WWDC της Apple, του Google I/O της Google ή του Build της Microsoft.

Το συνέδριο σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 27-29 Οκτωβρίου στο Σαν Φρανσίσκο. Στις ελάχιστες πληροφορίες που άφησαν να διαρρεύσουν οι υπεύθυνοι της Samsung ανέφεραν ότι το συνέδριο θα φέρει σε επαφή τους developers με ηγέτες της βιομηχανίας, θα προσπαθήσει να δημιουργήσει δίκτυα συνεργασίας μεταξύ των developers, οι οποίοι βέβαια θα έχουν την ευκαιρία να πληροφορηθούν πρώτοι για τα εργαλεία και τους κώδικες των προϊόντων της. Αν και δεν ειπώθηκε, προφανώς ένας ακόμα στόχος είναι η δημιουργία software από τους developers για μια σειρά προϊόντων της εταιρείας.

Περισσότερες λεπτομέρειες αλλά και πληροφορίες σχετικά με την συμμετοχή των developers στο συνέδριο θα ανακοινωθούν στις αμέσως επόμενες μέρες.

ΣΥΝΕΔΡΙΟ,ΗΠΑ,DEVELOPERS,SAMSUNG,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home