H Vodafone φέρνει το Napster

Απεριόριστη μουσική από το κινητό τηλέφωνο

Deasy @ 17.07.2013
H Vodafone φέρνει το Napster

Ένα δημοφιλές όνομα από τα τέλη της δεκαετίας του 90 (αρχές 2000), την υπηρεσία Napster φέρνει στο κινητό η Vodafone κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα. Βέβαια από τότε έχουν αλλάξει πάρα πολλά και το Napster από μία «παράνομη» υπηρεσία ανταλλαγής μουσικών αρχείων έχει εξελιχθεί πλέον σε μια καθόλα νόμιμη μουσική υπηρεσία.

Mέσα από τη μουσική  εφαρμογή του Napster,  οι συνδρομητές της Vodafone έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν απεριόριστα και εύκολα όλους τους τίτλους μουσικής  ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου στο Smartphone τους, το tablet, και τον υπολογιστή τους, όπου κι αν βρίσκονται.

Τι θα πάρουν;

- Απεριόριστη μουσική σε υψηλή ποιότητα ήχου.

- Ευκολία χρήσης για την απόλαυση της μουσικής μέσα από έτοιμες playlists, ραδιοφωνικούς σταθμούς και charts.

- Συγχρονισμό συσκευών για να ακούει ο χρήστης τη μουσική του όπου κι αν βρίσκεται.

- Αποθήκευση των αγαπημένων κομματιών στο Smartphone ή το tablet, έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να τα απολαμβάνει  σε σύνδεση (3G η WiFi) ή ακόμη και όταν είναι εκτός σύνδεσης.

- Διασύνδεση με τους φίλους του στο Napster.

- Ελευθερία για να φτιάχνει τις δικές του λίστες τραγουδιών, ραδιοφωνικών σταθμών με μουσική της επιλογής του, ή να ακολουθεί τους αγαπημένους του καλλιτέχνες.

Στην επίσημη ανακοίνωση γίνεται λόγος ότι η ομάδα του Napster σε συνεργασία με τη Vodafone Ελλάδας θα ανανεώνουν συνεχώς τον κατάλογο καλλιτεχνών και τραγουδιών φέρνοντας ό,τι πιο καινούριο και σύγχρονο από την εγχώρια και διεθνή  μουσική σκηνή, ενώ η Vodafone δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της, συμβολαίου και καρτοκινητής, να γνωρίσουν από κοντά τη μοναδική μουσική εμπειρία του Napster εντελώς δωρεάν και για 3 μήνες. Για τη δωρεάν πρόσβαση απαιτείται η απόκτηση ενός προσωπικού ψηφιακού κωδικού ο οποίος εύκολα μπορεί αποκτηθεί απλά με μία κλήση στο 1326 από σύνδεση Vodafone. Μετά τη δοκιμαστική περίοδο, ο χρήστης θα μπορεί να απολαμβάνει την υπηρεσία με επιλεγμένα προϊόντα της Vodafone.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για smartphones και tablets με λειτουργικά συστήματα Android και iOS ( iPhone, iPad, iPod Touch), αλλά προσβάσιμη και από web browser για χρήση υπολογιστή.

ΜΟΥΣΙΚΗ,NAPSTER,VODAFONE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home