Νέο μεγάλο event από τη Samsung στις 20 Ιουνίου

Galaxy S4 mini και πολλές ακόμη συσκευές στο μενού της εκδήλωσης

Νέο μεγάλο event από τη Samsung στις 20 Ιουνίου

Τρεις μήνες μετά το εντυπωσιακό event της Samsung στη Νέα Υόρκη για τα αποκαλυπτήρια του Galaxy S4, η εταιρεία ετοιμάζει μια ακόμη μεγάλη εκδήλωση, αυτή τη φορά στο Λονδίνο, όπου και θα ανακοινώσει μερικές ακόμη συσκευές που θα εμπλουτίσουν το portfolio της.

Στην πρόσκληση που η ίδια η Samsung ανέβασε στο site της μας προετοιμάζει για εμπλουτισμό της σειράς Galaxy και ATIV, γεγονός που υποδεικνύει ότι θα έχουμε νέα και για τα δύο λειτουργικά, Android και Windows Phone, που υποστηρίζει αντίστοιχα κάθε μία από τις παραπάνω σειρές.

Όσον αφορά τη σειρά Galaxy, είναι σχεδόν δεδομένο ότι η Samsung θα ανακοινώσει το Galaxy S4 mini, μια συσκευή, η οποία εμφανίστηκε κατά λάθος πριν από δύο μέρες στον προϊοντικό κατάλογο της εταιρείας στην Αγγλία και σχεδόν άμεσα εξαφανίστηκε. Άλλωστε το σενάριο της παρουσίασης του Galaxy S4 mini ήταν υπαρκτό από την ημέρα της μεγάλης εκδήλωσης στη Νέα Υόρκη τον προηγούμενο Μάρτιο, όπως είχαμε αναφέρει τότε. Ως προς τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου, επίσημες επιβεβαιώσεις όπως καταλαβαίνετε δεν έχουν γίνει, με τις φήμες να κάνουν λόγο για μικρότερη οθόνη 4,3 ιντσών και κάμερα 8 megapixels. Κρίνοντας από το περυσινό Galaxy SIII mini, που στα χαρακτηριστικά έμοιαζε με το SII, λογικά θα πρέπει να περιμένουμε μία συσκευή (Galaxy S4 mini) που θα μοιάζει σε πολλά σημεία των specs με το Galaxy SIII.

Πάντως, αξίζει να σημειώσουμε ότι υπάρχουν φήμες που κάνουν λόγο ότι στην ίδια εκδήλωση του Λονδίνου θα δούμε και την αδιάβροχη έκδοση του Galaxy S4.

SAMSUNG GALAXY S4,SAMSUNG GALAXY S4 MINI,SMARTPHONES,ANDROID,WINDOWS PHONE,SAMSUNG,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home