Στα 739 ευρώ το Samsung Galaxy S4

Το αργότερο σε ένα μήνα διαθέσιμο και στην Ελλάδα

Deasy @ 09.04.2013

Τη δυνατότητα να σχηματίσουν μία πρώτη εικόνα από το Samsung Galaxy S4 έδωσε σήμερα στους δημοσιογράφους το τοπικό γραφείο της κορεάτικης εταιρείας στην Ελλάδα.

Το πολυαναμενόμενο smartphone, όπως έχουμε αναφέρει και κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας παρουσίασής του στη Νέα Υόρκη, έρχεται εξοπλισμένο με κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά και πλήθος ακόμα λύσεων σε επίπεδο software. Στοιχεία που το κάνουν να ξεχωρίζει, πέρα από τον εξοπλισμό του, είναι λειτουργίες όπως το Air gesturing & Air View για να μπορεί ο χρήστης με μια απλή κίνηση του χεριού, χωρίς να αγγίζει την οθόνη, να δέχεται κλήσεις, να βλέπει φωτογραφίες και να αλλάζει τραγούδια, το Dual Shot που επιτρέπει την ταυτόχρονη χρήση των δύο καμερών, το sound & Shot που ντύνει τη λήψη μιας φωτογραφίας με ηχητικό clip, το Group Play που επιτρέπει σε έως και 8 συσκευές (Galaxy S4) να μοιράζονται ασύρματα περιεχόμενο και το μπουκέτο S Health με λειτουργίες σχετικά τον έλεγχο της υγείας του κατόχου. Λειτουργίες για τις οποίες πιθανότατα η Samsung θα χρειαστεί να δαπανήσει αρκετούς πόρους ώστε να τις επικοινωνήσει στο καταναλωτικό κοινό.

Στα κλασσικά τεχνικά χαρακτηριστικά του Galaxy S4 ξεχωρίζουν ο τετραπύρηνος επεξεργαστής, η οθόνη των 5 ιντσών (full HD Super AMOLED), η κύρια κάμερα των 13 megapixels, η υποστήριξη 4G αλλά και ο μειωμένος όγκος και βάρος σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο Galaxy SIII. Ιδιαίτερα σ’ αυτό το επίπεδο, η Samsung έχει εκμεταλλευτεί σχεδόν το σύνολο της μπροστινής επιφάνειας, ώστε να χωρέσει τη μεγαλύτερη οθόνη και ταυτόχρονα να μειώσει, έστω και λίγο τις διαστάσεις της συσκευής. Σημαντικό επίσης στοιχείο είναι ότι παρά την κριτική που δέχθηκε η Samsung για τα υλικά κατασκευής, η αίσθηση που αφήνει στο χέρι (ως προς την ποιότητα) είναι σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο.

Το Galaxy S4 θα κυκλοφορήσει το αργότερο σε ένα μήνα στην ελληνική αγορά από το σύνολο των δικτύων κινητής τηλεφωνίας, στην τιμή των 739 ευρώ. Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι η κυκλοφορία θα ξεκινήσει είτε στο τέλος Απριλίου είτε το αργότερο αμέσως μετά το Πάσχα.

SMARTPHONES,SAMSUNG GALAXY S4,ANDROID,SAMSUNG,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home