Η Premier League στο OTE TV

Ενισχύεται σημαντικά το αθλητικό μπουκέτο της πλατφόρμας

Deasy @ 13.02.2013
Η Premier League στο OTE TV

Με ένα ακόμα σημαντικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ενισχύεται η τηλεοπτική πλατφόρμα OTE TV, η οποία εξασφάλισε για τα επόμενα τρία χρόνια τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων της Premier League.

Η έναρξη της υλοποίησης της συνεργασίας θα γίνει τον ερχόμενο Αύγουστο, όταν και ξεκινάει η νέα σεζόν στο αγγλικό πρωτάθλημα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι με την προσθήκη της Premier League, η τηλεοπτική πλατφόρμα του ΟΤΕ θα προσφέρει τα σημαντικότερα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της Ευρώπης, αφού διαθέτει ήδη τα δικαιώματα για τα πρωταθλήματα της Ισπανίας, της Γερμανίας και της Ιταλίας. Από την άλλη πλευρά, η ανταγωνιστική πλατφόρμα της Nova χάνει ένα σημαντικό κομμάτι του δικού της ποδοσφαιρικού περιεχομένου, στο οποίο παραμένουν μέχρι στιγμής το ελληνικό πρωτάθλημα και το Champions League.

Το αθλητικό μπουκέτο του ΟΤΕ TV περιλαμβάνει επίσης το σημαντικότερο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη, NBA, αλλά και τα διασημότερα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού, Formula 1, Moto GP και WRC. Το κόστος για την απόκτησή του Full Pack είναι 19,90 ευρώ/μήνα, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται επίσης περισσότερα από 70 ψηφιακά κανάλια, τα 17 σε High Definition, και όλα τα κανάλια εθνικής εμβέλειας.

OTE TV,ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,OTE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home