Amazon: 22 εκατομμύρια τραγούδια για iPhone/iPod Touch

30% φθηνότερα από το iTunes

Deasy @ 18.01.2013
Amazon: 22 εκατομμύρια τραγούδια για iPhone/iPod Touch

Τη δυνατότητα επιλογής και απόκτησης μουσικής, από ένα τεράστιο κατάλογο 22 εκατομμυρίων τραγουδιών, δίνει η Amazon, στους κατόχους του iPhone και του iPod Touch μέσα από την εφαρμογή  Amazon Cloud Player app για συσκευές με λειτουργικό iOS.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, το ηλεκτρονικό κατάστημα μουσικής της εταιρείας, παρέχει πρόσβαση χωρίς προβλήματα από την κινητή έκδοση του Safari browser, που χρησιμοποιούν οι συσκευές της Apple, προσφέροντας, μεταξύ άλλων, προσωποποιημένες προτάσεις αγοράς, λίστες με bestsellers κ.α.

Το σημαντικότερο στοιχείο της ανακοίνωσης της Amazon, και ενδεικτικό της επιθετικής της διάθεσης, είναι ότι δίνει την ευκαιρία στους χρήστες να αποκτήσουν φθηνότερα μουσικά τραγούδια, κατά 30%, καθώς δεν κρατάει τις προμήθειες (κατά την αγορά) που κρατάει η Apple. Ειδικότερα, το κόστος ενός τραγουδιού ξεκινάει από 0,69 δολάρια, ενώ ενός album από 5 ευρώ.

Με την απόκτηση ενός τραγουδιού, το αρχείο μεταφέρεται στον λογαριασμό του χρήστη στην cloud υπηρεσία της εταιρείας (Amazon Cloud Player account) και είναι διαθέσιμο για αναπαραγωγή τόσο από κάποιο desktop PC, όσο και από τις mobile εφαρμογές της Amazon και βέβαια τα tablets, όπως το Kindle Fire.

ΜΟΥΣΙΚΗ,MOBILE APPLICATION,AMAZON,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home