Ξεκίνησαν τα πρώτα test τηλεοράσεων από την Apple

Deasy @ 12.12.2012
Ξεκίνησαν τα πρώτα test τηλεοράσεων από την Apple

Στο πρώτο στάδιο της δοκιμής του σχεδιασμού των τηλεοράσεών της φαίνεται να βρίσκεται η Apple, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Wall Street Journal, ενός μέσου που φαίνεται να έχει πάντα καλή πληροφόρηση για τα τεκταινόμενα στο Κουπερτίνο.

Σύμφωνα με το άρθρο της WSJ, που επικαλείται πηγές σχετικές με το συγκεκριμένο ζήτημα, η αμερικάνικη εταιρεία σε συνεργασία με τη Hon Hai (η μητρική της Foxconn) και τη Sharp, βρίσκονται στα πρώτα στάδια των δοκιμών, χωρίς το συγκεκριμένο project να έχει πάρει ακόμα επίσημο χαρακτήρα. Με άλλα λόγια χωρίς να έχει αποφασιστεί πότε και αν θα προχωρήσει η Apple στις τηλεοράσεις.

Παρά το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια υπάρχει έντονη η φημολογία ότι η Apple θα προχωρήσει στην κατασκευή τηλεόρασης είναι η πρώτη φορά που κάποιο ρεπορτάζ κάνει λόγο ότι η εταιρεία βρίσκεται στη διαδικασία δοκιμών, που εφόσον ισχύουν δείχνουν ότι απομακρύνεται το σενάριο να δούμε τη συσκευή μέσα στο 2013.

Πριν από λίγες ημέρες, ο ίδιος ο Tim Cook είχε παραδεχτεί σε συνέντευξη στο NBC News ότι ο χώρος της τηλεόρασης έπαψε να αποτελεί απλως ένα χόμπι για την εταιρεία, όμως ο τρόπος με τον οποίο μία τηλεόραση αποτελεί μέρος του συνόλου της στρατηγικής της δεν είναι ακόμα ξεκάθαρος. Από την άλλη πλευρά, η Apple έχει προχωρήσει σε συζητήσεις με παρόχους καλωδιακής τηλεόρασης για την δημιουργία μίας συσκευής που θα μπορούσε να προσφέρει live TV.  

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,APPLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home