Νέα tablets από τη Vodafone

Στις 7 και 10 ίντσες από 229 ευρώ

Deasy @ 30.11.2012
Νέα tablets από τη Vodafone

Δύο νέα tablets προσφέρει από τα καταστήματά της η Vodafone, παρέχοντας τη δυνατότητα μιας προσιτής επιλογής τόσο στις 7 όσο και στις 10 ίντσες. Ο λόγος για τα νέα Vodafone Smart Tab ΙΙ 10’’ και 7’’, τα οποία μεταξύ άλλων προσφέρουν:

•    Λογισμικό Android, Ice Cream Sandwich έκδοση 4.0

•    Υψηλής ταχύτητας περιήγηση στο Διαδίκτυο με τη χρήση 3G HSPA – απελευθερώνοντας τους χρήστες από ενσύρματα και Wi-Fi δίκτυα

•    Πρόσβαση σε e-mail,  επαφές και ημερολόγια

•    Υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης, όπως Facebook και Twitter

•    Πρόσβαση στα τελευταία νέα και πολυμέσα για ενημέρωση και διασκέδαση εν κινήσει

•    Google Search, το οποίο ενεργοποιείται με φωνητικές εντολές

•    Την εφαρμογή Vodafone έλεγχος Κόστους για να μπορούν όλοι, ανά πάσα στιγμή να ελέγχουν τα data που έχουν καταναλώσει

Το Vodafone Smart Tab II με οθόνη 7 ιντσών είναι ειδικά σχεδιασμένο για τους νέους χρήστες tablet που θέλουν να απολαύσουν τον κόσμο του mobile internet μέσα από μία  εύχρηστη και φορητή συσκευή.  Η οθόνη έχει  ανάλυση WSVGA (1024 x 600), μονοπύρηνο επεξεργαστή 1GHz, μνήμη 4GB με θύρα επέκτασης και διαθέτει λειτουργικό Android TM Ice Cream Sandwich έκδοση 4.0.

Mε οθόνη 10 ιντσών ανάλυσης WXGA (1280 x 800), το Vodafone Smart Tab II είναι ιδανικό για όσους θέλουν να συνδυάσουν διασκέδαση και εργασία. Διαθέτει διπύρηνο επεξεργαστή 1.5 GHz, μνήμη 16 GB, λογισμικό Android, Ice Cream Sandwich έκδοση 4.0 και εξαιρετικά κομψό σχεδιασμό. Με μία προαιρετική βάση με πληκτρολόγιο, το Smart Tab II 10’’ μετατρέπεται σε φορητό υπολογιστή, ενώ οι επιπλέον θύρες USB, HDMI, SD αλλά  και μία ακόμη μπαταρία, το καθιστούν κατάλληλο για επαγγελματική χρήση.  

Τα δύο νέα tablets Vodafone Smart Tab II 7’’ και Smart Tab II 10’’προσφέρονται στην τιμή των 229 και των 449 ευρώ αντίστοιχα.

TABLETS,ANDROID,VODAFONE SMART TAB,VODAFONE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home