Internet και E-business Innovation Forum στις 3 και 4 Δεκεμβρίου

Διήμερο συνέδριο για τις σημαντικότερες τάσεις, τις πρακτικές τις νέες επιχειρήσεις και τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες.

Deasy @ 27.11.2012
Internet και E-business Innovation Forum στις 3 και 4 Δεκεμβρίου

Ένα πολύ ενδιαφέρον συνέδριο με εντυπωσιακό line up ομιλητών από πλήθος εταιρειών (μικρών και μεγάλων) πραγματοποιείται σε περίπου μία εβδομάδα, στις 3 και 4 Δεκεμβρίου. Ο λόγος για το 8o Internet και E-business Innovation Forum που οργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ)  και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Το συνέδριο περιλαμβάνει ένα τεράστιο μενού ενοτήτων που έχουν ως στόχο να παρουσιαστούν οι σημαντικότερες τάσεις, οι νέες πρακτικές που επιβάλλει η ψηφιακή εποχή, οι νέες επιχειρηματικές προσπάθειες καθώς και οι κυβερνητικές πρωτοβουλίες για το ηλεκτρονικό επιχειρείν.

Είναι ενδεικτικό ότι στις ενότητες του συνεδρίου θα μιλήσουν εκπρόσωποι από όλο το φάσμα των εταιρειών που έχουν ηλεκτρονική παρουσία είτε κατά ένα μέρος είτε συνολικά. Μεγάλες εταιρείες, όπως ο ΟΠΑΠ, η Intralot, τράπεζες, όπως η Εθνική, επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως Getitnow.g, you.gr, pamediakopes.gr, νέες επιχειρηματικές προσπάθειες, όπως η Hellas Direct ή ακόμα μικρότερες αλλά με μεγάλες προοπτικές, όπως το dealingers.com (που πρόσφατα βραβεύτηκε στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας) ή το Parking Defenders αλλά και εταιρείες ερευνών search marketing, web applications και πολλές άλλες.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο Αθηναϊς και το κόστος συμμετοχής του για τις δύο ημέρες είναι 20 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο και το πρόγραμμά του μπορείτε να πάρετε μέσα από το site της ΕΕΔΕ καθώς και μέσα από τη σελίδα του συνεδρίου στο Facebook.

Internet και E-business Innovation Forum,E-COMMERCE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home