To LG Optimus L9 στην Ελλάδα

Deasy @ 14.11.2012

Μετά τα Optimus L3, L5, L7 σειρά έχει και το Optimus L9, το οποίο ξεκινάει την πορεία του στην ελληνική αγορά. Πιστό στην κορυφαία σχεδιαστική φιλοσοφία L-Style της LG, το Optimus L9 με  πάχος μόλις 9.1 χιλ. συνδυάζει  το μοντέρνο τετράγωνο στυλ με τη λεπτή σχεδίαση προσφέροντας ακόμα καλύτερη εμπειρία χρήσης.

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αυτής της νέας συσκευής είναι η μεγαλύτερη -στην κατηγορία της- IPS οθόνη 4.7 ιντσών και οι νέες λειτουργίες που έρχεται να προσφέρει η LG, μέσα από το δικό της software. Λειτουργίες όπως το QuickTranslator, My Style Keypad, QuickMemo, καθιστούν το Optimus L9 μια ακόμα πιο ελκυστική επιλοή.

Η λειτουργία QuickTranslator μεταφράζει γρήγορα όχι μόνο λέξεις, αλλά και ολόκληρες προτάσεις και φράσεις με μια απλή σάρωση σε σχεδόν 44 ξένες γλώσσες και 64 γλώσσες χρήστη. Η τεχνολογία Optical Character Recognition (OCR) αναγνωρίζει γράμματα μέσω της σάρωσης με την κάμερα και χρησιμοποιεί ηλεκτρονικό λεξικό ή διαδικτυακή μηχανή μετάφρασης για να μεταφράσει λέξεις, προτάσεις και φράσεις. Η λειτουργία My Style Keypad ρυθμίζει εύκολα το σχηματισμό των πλήκτρων του πληκτρολογίου, ανάλογα με το αν ο χρήστης πληκτρολογεί με το ένα χέρι (είτε είναι δεξιόχειρας, είτε αριστερόχειρας) ή με τα δύο χέρια. Τέλος, το Optimus L9 περιλαμβάνει επίσης τη λειτουργία QuickMemo, επιτρέποντας στους χρήστες να δημιουργούν τις προσωπικές τους σημειώσεις πάνω σε οποιαδήποτε οθόνη, όπως σε μία σελίδα στο Internet, σε μία φωτογραφία ή ακόμα και σε ένα χάρτη και στη συνέχεια να τις αποθηκεύσουν ή να τις μοιραστούν με τους φίλους τους.

 To LG Optimus L9 θα κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά στις 19 Νοεμβρίου, στην τιμή των 399 ευρώ.

Βασικά χαρακτηριστικά

•    OS: Android 4.0 Ice Cream Sandwich

•    Chipset: 1GHz Dual-Core

•    Κύρια Οθόνη: 4.7-inch IPS Display

•    Μνήμη: 1GB DDR2 (RAM) / 4GB e-MMC

•    Κάμερα: 5MP

•    Μπαταρία: 2,150mAh

•    Μέγεθος: 131.9 x 68.2 x 9.1mm / 125g

•    Άλλα χαρακτηριστικά: DLNA, QuickMemo, QuickTranslator function, λειτουργία My Style Keyboard

SMARTPHONES,ANDROID,LG ELECTRONICS,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home