Τα ρεπορτάζ των διεθνών μέσων ενημέρωσης ανέφεραν τους προηγούμενους μήνες ότι αμέσως μετά την εξαγορά του Instagram από το Facebook, το Twitter "ψάχτηκε" στο να κάνει μια αντίστοιχη εξαγορά άλλης φωτογραφικής εφαρμογής. Όπως φαίνεται, οι προσπάθειες δεν απέδωσαν, οπότε το Twitter μπήκε στη διαδικασία του plan b. Ποιο είναι αυτό; Να στήσει το ίδιο τη δική του φωτογραφική εφαρμογή. Σύμφωνα, με δημοσίευμα των New York Times, το οποίο επικαλείται πηγές μέσα στην ίδια την εταιρεία (που θέλουν να παραμείνουν ανώνυμες) το Twitter ετοιμάζει μια εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών με φίλτρα για τους χρήστες του στο περιβάλλον του social network.
Μάλιστα, όπως γίνεται αντιληπτό από το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, το Twitter έχει ζητήσει την άποψη για τη συγκεκριμένη εξέλιξη και από μία μερίδα των εκλεκτών χρηστών του (Very Important Tweeters, celebrities και δημόσια πρόσωπα), οι οποίοι δηλώνουν τουλάχιστον θετικοί για αυτή τη νέα δυνατότητα.
Το δημοσίευμα καταλήγει ότι παράλληλα με αυτό το νέο χαρακτηριστικό, το Twitter εξετάζει το ενδεχόμενο να παρέχει στους χρήστες του (στην εφαρμογή του για κινητά τηλέφωνα) τη δυνατότητα να ανεβάζουν και πιθανώς να επεξεργάζονται video, χωρίς να χρειάζεται να μεταβούν από το περιβάλλον του σε μια άλλη εφαρμογή τρίτου κατασκευαστή.
Σχόλια