Ένα "ατύχημα" βυθίζει τη μετοχή της Google

Πτώση έως και 10% και αναστολή διαπραγμάτευσης της μέτοχης της εταιρείας

Deasy @ 19.10.2012
Ένα 'ατύχημα' βυθίζει τη μετοχή της Google

Και ενώ μέχρι τώρα το "χαρτί" της Google θεωρούταν σίγουρη χρηματιστηριακή επένδυση, χωρίς μεγάλες και απότομες μεταβολές, ένα "ατύχημα" ήρθε χθες να ταράξει την πορεία της. Ατύχημα γιατί κατά λάθος δημοσιεύτηκε ένα προσχέδιο των οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρείας για το τρίμηνο που έκλεισε στο τέλος του Σεπτεμβρίου.

Τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας δεν ήταν τόσο καλά, όπως καταλαβαίνετε, ιδιαίτερα όσον αφορά την επένδυση της Google στη Motorola. Γεγονός είναι ότι αυτή η προδημοσίευση κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του αμερικάνικου χρηματιστηρίου είχε ως αποτέλεσμα να τρομοκρατήσει τους επενδυτές, οι οποίοι ξεκίνησαν μαζικά τις πωλήσεις της μετοχής της, η τιμή της οποίας εμφάνισε πτώση έως και 10%.

Άμεσα δόθηκε εντολή για αναστολή διαπραγμάτευσης της μετοχής της εταιρείας (στο -8%), μέχρι να δημοσιευτούν επίσημα τα αποτελέσματά της, που τελικά έγινε μετά το τέλος της συνεδρίασης. Το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στη σημερινή μέρα, όπου και θα δούμε πως θα αντισράσει η αγορά στα επίσημα αποτελέσματα της εταιρείας.

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ,ΜΕΤΟΧΕΣ,GOOGLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home