Για coctails εδώ

Νέο Famous Bartenders app για iPhone από την οικογένεια του The Famous Grouse

Deasy @ 25.09.2012
Για coctails εδώ

Μια κοινότητα για όλους όσους αγαπούν τα coctails δημιούργησαν οι «διάσημες πέρδικες» του The Famous Grouse. Ο λόγος το Famous Bartenders app για iPhone μέσα από το οποίο μπορούμε να μοιραστούμε συνταγές για coctails αλλά και να ενημερωθούμε για νέα hot spots της πόλης.

Οι bartenders που θα γίνουν μέλη αυτής της παρέας μπορούν να φτιάξουν το προσωπικό τους προφίλ και να ανεβάσουν τις δικές τους συνταγές, προσκαλώντας έτσι τους χρήστες της εφαρμογής να επισκεφτούν τα σημεία στα οποία εργάζονται και να απολαύσουν από κοντά τις δημιουργίες τους. Οι λάτρεις των cocktails, από την άλλη, μπορούν μέσω της εφαρμογής να μάθουν τα πάντα γύρω από τις τρεις πέρδικες του The Famous Grouse και τα κλασικά whisky cocktails, αλλά και να «ξεκλειδώσουν» τα μυστικά των πρωτοποριακών cocktails που «ανεβάζουν» οι bartenders-μέλη του community. Χάρη στο διαδραστικό χαρακτήρα της εφαρμογής, οι χρήστες μπορούν επίσης να κάνουν like ή να σχολιάσουν το cocktail της επιλογής τους, καθώς και να το μοιραστούν με τους φίλους τους στο Facebook και το Twitter. Επιπλέον, η εφαρμογή παρέχει μια χαρτογράφηση των ελληνικών bars, ενημερώνοντας το χρήστη για το ποια είναι κοντά του και ποιος bartender εργάζεται εκεί και επιτρέποντάς του να προτείνει και ο ίδιος το δικό του αγαπημένο σημείο.

Τέλος, η εφαρμογή Famous Bartenders διαθέτει και τη δυνατότητα “Call a Taxi” που βρίσκει σε πραγματικό χρόνο τα πλησιέστερα ραδιοταξί, προωθώντας έτσι το μήνυμα “Don’t drink and drive”.

Το Famous Βartenders app είναι δωρεάν και μπορείς να το βρεις εδώ.
 

MOBILE APPLICATION,IPHONE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home