Διαγωνισμός “Click it by Wind”

Διαγωνισμός φωτογραφίας με μεγάλο δώρο

Deasy @ 23.07.2012
Διαγωνισμός “Click it by Wind”

Είσαι ταλέντο στη φωτογραφία; Ανέδειξέ το μέσα από το νέο διαγωνισμό της Wind, "Click it", σε συναργασία με το NewSchool.AthensPhotography που έχει ως στόχο την αναζήτηση νέων φωτογραφικών ταλέντων. Μάλιστα, οι καλύτερες φωτογραφίες θα “δώσουν” το δικό τους χρώμα στο site της Wind.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να απαθανατίσουν, ό,τι τους εμπνέει, να  διαλέξουν ενότητα και να μοιραστούν τις φωτογραφίες τους από το facebook ή τον υπολογιστή τους στο www.windclickit.gr μέχρι τις 31 Αυγούστου 2012. Άρα για τη συμμετοχή, είναι απαραίτητη η εγγραφή ή σύνδεση στο Facebook.

H κριτική επιτροπή, που θα αξιολογήσει με προσοχή όλες τις φωτογραφίες, αποτελείται από καταξιωμένους διδάσκοντες του NewSchool.AthensPhotography, διεθνούς επιπέδου φωτογράφους, με πληθώρα δημοσιεύσεων, προσωπικές εκθέσεις και προσωπικά βιβλία φωτογραφίας.

Ο πρώτος νικητής θα κάνει δική του μία φωτογραφική μηχανή Nikon D3200, ενώ οι καλύτεροι 15 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διήμερο σεμινάριο φωτογραφίας και ένας από αυτούς θα έχει την ευκαιρία να εργαστεί ως βοηθός, δίπλα σε έναν επαγγελματία φωτογράφο.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ,WIND,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home