Και μικρό iPad και iTV

Και οι αναλυτές επιβεβαιώνουν ότι οι φήμες έχουν βάση

Deasy @ 18.07.2012
Και μικρό iPad και iTV

Επιβεβαίωση ότι οι φήμες για το μικρό iPad αλλά και την τηλεόραση της Apple, έχουν βάση, προσφέρει και ο κόσμος της ανάλυσης, και ειδικότερα από την εταιρεία Piper Jaffray, εκπρόσωπος της οποίας σε συνέδριο του Fortune δήλωσε ότι πιθανότατα θα δούμε και τις δύο συσκευές μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Σύμφωνα με τον Gene Munster, εταιρείες που κατασκευάζουν εξαρτήματα επιβεβαιώνουν ότι δουλεύουν για την Apple και την τηλεόρασή της, χωρίς όμως να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες. Ανέφερε ότι άλλες είναι πιο ανοικτές να το ομολογήσουν και άλλες πιο κλειστές, ενώ ως χρονικό ορίζοντα για την παρουσίαση της συσκευής τοποθετεί το τέλος του 2012 ή το αργότερο τις αρχές του επόμενου έτους.

Αντίστοιχα, όσον αφορά το iPad mini, ο ίδιος άνθρωπος τόνισε ότι έχει επιχειρηματικό νόημα για την Apple να επεκταθεί και σε κατώτερα τμήματα της αγοράς, ελέγχοντας ήδη το 90% των tablets στην κατηγορία των 10 ιντσών και το 75% του συνόλου της αγοράς. Όμως, ανέφερε ενδεικτικά ότι θα είναι η πρώτη φορά που η Apple θα απαντήσει στον ανταγωνισμό (Kindle Fire, Google Nexus 7) αλλά και που θα κινηθεί αντίθετα στη βούληση του Steve Jobs, ο οποίος δήλωνε αντίθετος σε tablet μικρότερης διάστασης.

IPAD,ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,APPLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home