Online βιβλιοπωλείο από την Cosmote

Το CosmoBooks απευθύνεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους με τους πελάτες της Cosmote να έχουν τη δυνατότητα χρέωσης των λογαριασμών τους

Deasy @ 29.06.2012
Online βιβλιοπωλείο από την Cosmote

Την έναρξη λειτουργίας του δικού της online βιβλιοπωλείου μέσω του οποίου διαθέτει βιβλία σε ψηφιακή μορφή (e-books) ανακοίνωσε η Cosmote.

Το CosmoBooks, όπως είναι το μάλλον αναμενόμενο όνομα του βιβλιοπωλείου, επιτρέπει τη χρέωση των βιβλίων που αγοράζει κάποιος στον λογαριασμό κινητής του, εφόσον είναι συνδρομητής συμβολαίου της Cosmote, ή στο καρτοκινητό του. Υπάρχει, βέβαια, και η δυνατότητα αγοράς μέσω πιστωτικής ή PayPal για όλους τους ενδιαφερόμενους, πελάτες ή μη της θυγατρικής του ΟΤΕ. Το ανώτερο ποσό που μπορεί να χρεωθεί μηνιαίως σε λογαριασμό συμβολαίου της Cosmote είναι στα 35 ευρώ.

Το CosmoBooks διαθέτει πάνω από 3.600 ηλεκτρονικά βιβλία (e-books), από περισσότερους από 70 σημαντικούς ελληνικούς εκδοτικούς οίκους. Στο τέλος του χρόνου, τα e-books θα ξεπεράσουν τις 5.000.

Τα βιβλία περιλαμβάνουν μυθιστορήματα, δοκίμια, εκπαιδευτικά, παιδικά βιβλία και, φυσικά, όλες τις τελευταίες κυκλοφορίες σε e-books, αφού καθημερινά προστίθενται νέοι τίτλοι.

Επίσης, μία μεγάλη συλλογή από ηλεκτρονικά βιβλία διατίθενται δωρεάν για να βοηθήσουν τον αναγνώστη να γνωρίσει και να εξοικειωθεί με την ψηφιακή ανάγνωση.

H πρόσβαση στο CosmoBooks γίνεται μέσω της ιστοσελίδας www.cosmobooks.gr και της δωρεάν εφαρμογής (app) CosmoBooks για smartphones και tablets με λειτουργικά Google Android και Apple iOS.

E-BOOK,COSMOTE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home