RIM: εξετάζεται το ενδεχόμενο διάσπασης

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν οι The Sunday Times

Deasy @ 24.06.2012
RIM: εξετάζεται το ενδεχόμενο διάσπασης

Το ενδεχόμενο να διασπάσει τις δραστηριότητες της εξετάζει η Research In Motion, ο κατασκευαστής των συσκευών Blackberry. Τουλάχιστον, αυτό υποστηρίζει σε σημερινό δημοσίευμα της, η βρετανική εφημερίδα The Sunday Times.

Συγκεκριμένα, η μία από τις δύο νέες εταιρείες θα περιλαμβάνει το δίκτυο ανταλλαγής μηνυμάτων και η έτερη τις συσκευές. Ως γνωστόν, ο τομέας των συσκευών είναι εκείνος που αντιμετωπίζει τα μεγαλύτερα οικονομικά προβλήματα, οπότε δεν αποκλείεται η νέα «εταιρεία» να τεθεί προς πώληση με πιθανούς αγοραστές, σύμφωνα με τους The Sunday Times, την Amazon και το Facebook. Όσον αφορά στο δίκτυο, αυτό είτε θα μπορούσε να υπενοικιαστεί σε ανταγωνιστές τύπου Apple ή Google είτε να πουληθεί επίσης.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, υπάρχει, βέβαια, και το ενδεχόμενο η εταιρεία να παραμείνει ως έχει, αλλά να πουληθεί ένα κομμάτι της σε έναν μεγάλο τεχνολογικό όμιλο, όπως η Microsoft.

Σημειώνεται πως η RIM προσέλαβε πριν περίπου ένα μήνα τις JP Morgan και RBC Capital για να κοιτάξουν τις στρατηγικές επιλογές της, ενώ τα στελέχη της επιμένουν πως το Blackberry 10, το οποίο συνεχώς καθυστερεί, θα βοηθήσει στην ανάκαμψη της εταιρείας.

Blackberry,APPLE,GOOGLE,MICROSOFT,RIM,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home