H Google παρουσιάζει το Play

και εμείς κοιτάμε

Deasy @ 06.03.2012
H Google παρουσιάζει το Play

Τα καλά νέα: Η Google παρουσίασε το Google Play "έναν προορισμό ψηφιακής ψυχαγωγίας όπου μπορείτε να βρείτε, απολαύσετε και μοιραστείτε τη μουσική, τις ταινίες, τα βιβλία και τις εφαρμογές που προτιμάτε στο Web και στο Android κινητό ή tablet". Τα κακά νέα: Ελάχιστα από αυτά είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα, ελέω πνευματικών δικαιωμάτων.

Ετσι λοιπόν, αυτή τη στιγμή με το Google Play μπορείτε να δείτε μόνο τις εφαρμογές που ενδεχομένως έχετε χρησιμοποιήσει στην πλατφόρμα του Android. Δυστυχώς δεν μπορείτε να δείτε κανέναν από τους τίτλους ηλεκτρονικών βιβλίων ή να νοικιάσετε μια ταινία. Ομοίως δεν μπορείτε να αποθηκεύσετε δωρεάν μέχρι και 20.000 τραγούδια και να "αγοράσετε εκατομμύρια νέα", αφού ούτε αυτή η υπηρεσία είναι διαθέσιμη εκτός Ηνωμένων Πολιτειών.

Στο Play ενοποιούνται το Android Market -που όσοι έχετε Android συσκευή το γνωρίζετε ήδη-, το Google Music και το Google eBookstore. Τα περισσότερα, το 'παμε, δεν είναι διαθέσιμα αλλά -πάλι καλά- η επίσκεψη είναι δωρεάν και μπορείτε να δείτε τι... χάνουμε.

GOOGLE APPS-SERVICES,GOOGLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home