Άνοδος για τα tablets στην Ελλάδα

Κοντά στα 5000 τεμάχια πωλούνται σε μηνιαία βάση

Deasy @ 30.11.2011
Άνοδος για τα tablets στην Ελλάδα

H κρίση δεν επηρεάζει την αγορά των tablets, οι πωλήσεις των οποίων πλησιάζουν τα 5000 τεμάχια σε μηνιαία βάση στην Ελλάδα και ανεβαίνουν διαρκώς.

Αυτό ανέφεραν στελέχη της Wind σε πρόσφατη παρουσίαση της εταιρείας για τη στρατηγική της στο χώρο των smartphones και των tablets. Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι, πάντως, πως το μερίδιο του iPad της Apple είναι στο 55% στην Ελλάδα. Δηλαδή, χαμηλότερα απ’ ότι στο εξωτερικό όπου υπάρχει, όμως, και μεγαλύτερη ποικιλία συσκευών σε σχέση με την εγχώρια αγορά. Σε κάθε περίπτωση, πέραν του iPad αυτά που πουλάνε είναι τα tablets που κινούνται σε πιο προσιτά επίπεδα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει η Wind, τα πιο δημοφιλή tablets είναι, όπως αναμένεται, αυτά με 9-10 ίντσες οθόνη, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως οι έρευνες δείχνουν πως το tablet είναι μία “φορητή” και όχι “κινητή” συσκευή όσον αφορά στον τρόπο χρήσης της. Κάτι που σημαίνει ότι χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο εντός σπιτιού και όχι τόσο εν κινήσει. Επίσης, στη Wind αναμένουν να δουν tablets με Windows 8, τα οποία εκτιμάται ότι θα είναι άκρως ανταγωνιστικά απέναντι στο iPad και την Apple.

TABLETS,WIND,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home