Sony: Το νέο PSP ονομάζεται NGP

Sony: Το νέο PSP ονομάζεται NGP

Τα αποκαλυπτήρια του διαδόχου του PlayStation Portable (PSP) έκανε η Sony και οι πρώτες εντυπώσεις από το Next Generation Portable (NGP) είναι απλά ...εντυπωσιακές. Μόνο που δεν ξέρουμε ακόμη πόσο θα κοστίζει η νέα φορητή παιχνιδομηχανή της Sony καθώς τα στελέχη της ιαπωνικής εταιρείας στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Τόκιο προτίμησαν να το παίξουν ...Κινέζοι. Επίσης, θα χρειαστεί να είστε υπομονετικοί, δεδομένου ότι δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει πριν το τέλος του έτους και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο η Sony να ξεκινήσει τη διάθεση από την Ιαπωνία και στην καλύτερη περίπτωση να συμπεριλάβει και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η συσκευή, με βάση τα χαρακτηριστικά της, δείχνει εντυπωσιακή. Ο εξωτερικός σχεδιασμός θυμίζει πολύ εκείνον του PSP, αλλά είναι πιο λεπτό καθώς λείπει το drive για τους UMD δίσκους. Όχι ότι θα λείψει στους χρήστες. Η οθόνη είναι τεχνολογίας OLED και με διαγώνιο 5 ιντσών, το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό της, όμως, είναι πως πρόκειται για μία οθόνη αφής με δυνατότητα πολλαπλών αγγιγμάτων (capacitive multitouch). Ακόμη, προσφέρει θέαση από όλες τις γωνίες. Από την άλλη πλευρά, όμως, δεν είναι 3D.

Επίσης, υπάρχουν δύο κάμερες, μία εμπρός και μία πίσω, ενώ πλήκτρα κατεύθυνσης και joystick υπάρχουν τόσο δεξιά όσο και αριστερά. Ακόμη, υπάρχει συνδεσιμότητα μέσω WiFi αλλά και 3G, GPS και γυρόμετρο.

Η Sony υποστηρίζει ότι το NGP θα μπορεί να παίζει και παιχνίδια του PS3, ενώ όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που διαθέτει η νέα φορητή παιχνιδομηχανή μάλλον θα πρέπει να αναμένουμε και διαφορετικά παιχνίδια σε σχέση με όσα έχουμε συνηθίσει.

PSP,NGP,SONY,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home