Dell rugged tablets: ανθεκτικά tablets σε αντίξοες συνθήκες

Deasy @ 26.10.2015
Dell rugged tablets: ανθεκτικά tablets σε αντίξοες συνθήκες

Αντέχει στο νερό, τη σκόνη, την άμμο, τις πτώσεις πάνω από 1,2 μέτρα καθώς και τις ακραίες θερμοκρασίες. Ο λόγος για το νέο Latitude 12 Rugged Tablet της Dell, η κυκλοφορία του οποίου ξεκίνησε και στην Ελλάδα. Το Dell Latitute 12 Rugged Tablet είναι το πρώτο tablet στο είδος του, πλήρως θωρακισμένο και σχεδιασμένο για χρήση ακόμα και κάτω από τις πλέον αντίξοες συνθήκες.

Διαθέτει οθόνη υψηλής ευκρίνειας 11,6 ιντσών με τεχνολογία Direct-View, που διευκολύνει την αναγνωσιμότητα σε εξωτερικούς χώρους και διαθέτει λειτουργία αφής, που επιτρέπει τη χρήση ακόμη και με γάντια. Για επίτευξη μέγιστης απόδοσης, υπό τις πλέον αντίξοες συνθήκες, το Rugged Tablet είναι εξοπλισμένο με την τέταρτη γενιά του συστήματος θερμικής διαχείρισης QuadCool, καθώς και ισχυρούς, αλλά και ενεργειακά αποδοτικούς, επεξεργαστές Intel Core M 5ης γενιάς. Το Rugged Tablet παρέχει μέχρι και 12 ώρες αυτονομίας, με τη χρήση δύο εναλλασσόμενων μπαταριών 2 στοιχείων.

Το Rugged Tablet διαθέτει, επίσης, μονάδα αποθήκευσης solid state με χωρητικότητα μέχρι 512GB και συνδεσιμότητα 802.11ac Wi-Fi, καθώς και προαιρετική σύνδεση mobile broadband και GPS. Το tablet προσφέρει συνολική διασφάλιση των δεδομένων, αλλά και επιπρόσθετη ασφάλεια του hardware, μέσω του Dell Data Protection αλλά και των συστημάτων Intel® vPro™ και Intel TPM 1.2. Η πρωτοποριακή τεχνική υποστήριξη της Dell, είναι επίσης διαθέσιμη προαιρετικά, συμπεριλαμβανόμενης της υποστήριξης ProSupport Plus για PCs και Tablets, η οποία αποτελεί τη μοναδική υπηρεσία υποστήριξης στην αγορά, που συνδυάζει πρόσβαση σε εξειδικευμένη υποστήριξη, επιδιόρθωση βλαβών από ατυχήματα, αλλά και προληπτική παρακολούθηση για αυτοματοποιημένη πρόληψη και επίλυση δυσλειτουργιών.

To tablet επιτρέπει στους πελάτες να είναι περισσότερο αποδοτικοί καθ’ οδόν, ανεξαρτήτως των συνθηκών που αντιμετωπίζουν. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, διαθέτει ένα ανθεκτικό σύστημα docking τύπου “pogo-pin”, για δυνατότητα σύνδεσης με αρθρωτά υποσυστήματα, όταν αυτή είναι απαραίτητη, αλλά και τη δυνατότητα για χρήση με μια ευρεία γκάμα συσκευών, όπως docking station γραφείου και συσκευές αυτοκινήτου. Το προαιρετικό πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους για το Rugged Tablet, διαθέτει προσαρμοζόμενο RGB φωτισμό και προστασία επιπέδου IP-65 με την οποία καθίσταται ανθεκτικό σε νερό και σκόνη.

TABLETS,DELL LATITUTE 12 RUGGED TABLET,DELL,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home