"Πάρε" φωτογραφίες του smartphone σου

Deasy @ 15.06.2012

Σίγουρα θα σου έχει τύχει σε κάποιες περιπτώσεις να θες να μοιραστείς με τους φίλους σου μια πληροφορία που εμφανίζεται στην οθόνη του κινητού σου τηλεφώνου. Για παράδειγμα, είσαι στο Path, έχεις ανεβάσει μια φωτογραφία, έχει αποσπάσει κάποια χιουμοριστικά σχόλια και θες όλο αυτό το "χαβαλέ" να τον μοιραστείς με τους φίλους σου στο Facebook ή και αντίστροφα. Αντίστοιχα, είσαι σε μια dating εφαρμογή (και εφόσον δεν έχεις πρόβλημα να ενημερώσεις τους φίλους σου ότι είσαι ανοικτός/η σε νέες γνωριμίες) θες να μοιραστείς με τους φίλους σου τα σχόλια που έχουν αποσπάσει οι φωτογραφίες που έχεις ανεβάσει εκεί. Επιπλέον, θα μπορούσες να έχεις κάποια απορία σχετικά με μία από τις λειτουργίες του κινητού σου, οπότε μια φωτογραφία από τις ενδείξεις που εμφανίζονται στην οθόνη, θα μπορούσε να καθοδηγήσει όλους όσους θέλουν να σε βοηθήσουν...

Αν δεν το γνωρίζεις, τα smartphones σου προσφέρουν τη δυνατότητα να τραβήξεις φωτογραφίες της οθόνης του κινητού σου, χωρίς βέβαια τη χρήση κάποιας άλλης συσκευής. Τόσο το iPhone (ακόμα και το iPod Touch ή το iPad) όσο και οι Android συσκευές με μια απλή κίνηση σου επιτρέπουν να κρατάς screenshots της οθόνης.

- iPhone: για να τραβήξεις screenshot πατάς ταυτόχρονα το πλήκτρο ενεργοποίησης (που βρίσκεται πάνω δεξία) και το home button (που βρίσκεται κάτω από την οθόνη). Θα ακουστεί ένας παρόμοιος ήχος με τον ήχο που κάνει το κλείστρο της φωτογραφικής μηχανής και το screenshot της οθόνης έχει αποθηκευτεί πλέον στο φάκελο των φωτογραφιών της συσκευής σου. Από εκεί και μετά, μπορείς να τη μοιραστείς όπως μοιράζεσαι κάθε άλλη φωτογραφία.

- Android: για να τραβήξεις screenshot πατάς ταυτόχρονα το πλήκτρο ενεργοποίησης (που βρίσκεται και αυτό πάνω δεξία) και το home button (το μεσαίο από τα τρία πλήκτρα κάτω από την οθόνη). τότε θα εμφανιστεί στην οθόνη σου ότι το στιγμιότυπο αποθηκεύτηκε στις λήψεις της κάμερας. Αντίστοιχα πάλι, όλες οι επιλογές διαμοιρασμού των υπόλοιπων φωτογραφιών σου, ισχύουν και σ' αυτή που τράβηξες μόλις τώρα.

ANDROID,SMARTPHONES,IPHONE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home