Δεν χάσαμε Γιάνη εμείς

Deasy @ 09.07.2015
Δεν χάσαμε Γιάνη εμείς

Και εκεί που οι του #Οχι πανηγύριζαν για το αποτέλεσμα, πριν καλά καλά ανοίξει το μάτι της μεταδημοψηφισματικής Δευτέρας τον ουρανό των κοινωνικών δικτύων έσκισε στα δύο η (αναπάντεχη;) είδηση - η απομάκρυνση του Γιάνη Βαρουφάκη από το υπουργείο Οικονομικών και την κυβέρνηση συνολικά.

Μα, θα πείτε, εδώ δεν ξέρουμε τι θα μας ξημερώσει κυριολεκτικά αύριο, μεθαύριο και παραμεθαύριο, με τον Γιάνη θα ασχολούμαστε.

Βεβαίως με τον Γιάνη, διότι δεν είχαμε άλλον υπουργό τόσο "δικό μας", με την έννοια να είναι τόσο εξοικειωμένος με τα κοινωνικά δίκτυα, πριν ακόμα πατήσει το πόδι του στην εγχώρια πολιτική σκηνή.

Τα κοινωνικά δίκτυα του επεφύλαξαν αυτό που στα αγγλικά ονομάζεται standing ovation. Διότι όταν για πάρτη σου ασχολούνται τόσοι άνθρωποι με αποτέλεσμα σε μια ημέρα να "σπάσεις" το φράγμα των 50.000 αναφορών σύμφωνα με τα στοιχεία του Monitor, ε, πρέπει να μιλάμε για standing ovation για τα ελληνικά δεδομένα. Χρειάστηκαν δύο ημέρες, η Δευτέρα και η Τρίτη για να φτάσει ακριβώς στα μισά, στις 25.000 αναφορές, ο διάδοχός του στο υπουργείο, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. Άσε που για τον Γιάνη φτιάχτηκε και το #Ministerofawesome, που έφτασε τις 1.300 αναφορές. Οχι πως είναι πολλές, αλλά ποια ήταν η τελευταία φορά που είδες χιουμοριστικό hashtag για Έλληνα υπουργό;

SIDEBAR,SOCIAL MEDIA,ΕΛΛΑΔΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home