Μπάλα, μπουνιές και μπελάδες

Deasy @ 27.02.2015
Μπάλα, μπουνιές και μπελάδες

Mιας και κάπως χαλάρωσαν τα πολιτικά πράγματα, ας κάνουμε μια σύντομη επίσκεψη στα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Είχαμε, στην περίπτωση που δεν το γνώριζες, ένα ντέρμπι την προηγούμενη Κυριακή μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, στη διάρκεια του οποίου διαδραματίστηκαν διάφορα έξοχα πράγματα που ουδεμία σχέση έχουν με τη "στρογγυλή θεά".

Για να έχεις μια εικόνα, κάθε ημέρα και κατά μέσο όρο πραγματοποιούνται γύρω στις 3.500 αναφορές για τις δύο ομάδες και με διάφορες αφορμές. Οπως μας λέει το Monitor, το ντέρμπι και όσα διαδραματίστηκαν στη διάρκειά του, προκάλεσαν 14.000 αναφορές, όσες είχαμε και χθες κατά τη διάρκεια του αγώνα του Ολυμπιακού για το Europa League. Με άλλα λόγια, υπήρξε ενδιαφέρον αλλά όχι και τόσο έντονο.

Ακολούθησαν κάτι κλωτσοπατινάδες κατά τη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας, αλλά μη φαντάζεσαι πως... γκρεμίστηκε το Internet. Μετρήσαμε με το ζόρι 1.000 αναφορές πράγμα που μας κάνει να σκεφτόμαστε πως τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο αποτελούν ρουτίνα και στην πραγματικότητα ουδείς εντυπωσιάζεται. Οι αναφορές στους προέδρους των δύο ομάδων δεν ξεπέρασαν τις 2.500 για τον καθένα τους, όσες και για τον υφυπουργό Αθλητισμού Στ. Κοντονή, μετά την απόφαση για μικρή (προς το παρόν τουλάχιστον) αναστολή του πρωταθλήματος.

Τη συνηθίσαμε τη βία...

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home