Ένα-δύο, εν-δυο

Deasy @ 30.10.2014
Ένα-δύο, εν-δυο

Στο χωριό που ονομάζεται "Ελλάδα" και το οποίο συχνά πυκνά θυμίζει το γαλατικό οι αφορμές για να τσακωθείς on και off line καθημερινά είναι ουκ ολίγες, όμως δύο φορές τον χρόνο αποφασίζουμε να αρπαχτούμε για τις παρελάσεις, μαθητικές ή στρατιωτικές.

Πιστοί στο έθιμο, την 28η Οκτωβρίου ουκ ολίγοι στα κοινωνικά δίκτυα ασχολήθηκαν είτε με τις μεν είτε με τη δε και το... μηχανάκι του Monitor ζεστάθηκε για τα καλά. Μόνο για την Τρίτη καταγράφηκαν 3.000 αναφορές στην #parelasi, αλλά αυτό δεν είναι τίποτα αν αναλογιστείς ότι η λέξη "παρέλαση" και τα παράγωγά της τη συγκεκριμένη φορά χρησιμοποιήθηκε σε σχεδόν 25.000 μηνύματα. Κανονική παρέλαση μηνυμάτων δηλαδή, άσε που γύρω στα 6.000 ήταν τα μηνύματα που ασχολήθηκαν με την παρέλαση του Χαλανδρίου όπου -αντί των συνηθισμένων εμβατηρίων- ακούστηκε ο ύμνος του ΕΑΜ. Εκεί να δεις πανηγύρι με ανταλλαγές βολών...

Το άλλο γεγονός της εβδομάδας ήταν οι νέες ανακοινώσεις για την Αμφίπολη, που συγκέντρωσαν την Τρίτη και την Τετάρτη κοντά στις 10.000 αναφορές συνολικά, αν και όπως δείχνουν τα πράγματα και εκτός απροόπτου το εν λόγω σίριαλ θα αποσυρθεί από τις οθόνες μας σιγά σιγά.

SOCIAL MEDIA,SIDEBAR,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home