Ανώμαλη προσγείωση για την US Airways

Deasy @ 17.04.2014
Ανώμαλη προσγείωση για την US Airways

Αυτή η εβδομάδα δεν είναι η καλύτερη για τις αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες και τη σχέση τους με το twitter.

Μετά το περιστατικό με την 14χρονη Ολλανδέζα που είχε τη φαεινή έμπνευση να απειλήσει την American Airlines, είχαμε την απίστευτα τεράστια γκάφα της US Airways.

Τη Μεγάλη Δευτέρα η εταιρεία απάντησε σε μια επιβάτη της στο twitter δημοσιεύοντας μια φωτογραφία η οποία μάλλον από τις πιο... ψαγμένες γκαλερί του Youporn την ψάρεψαν. Για να το θέσουμε όσο πιο κόσμια γίνεται η φωτογραφία εμφάνισε μία γυναίκα με ένα μοντέλο αεροσκάφους (του 777 της Boeing αν σας ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες) σε μία θέση του σώματός της που οι σχεδιαστές του αεροπλάνου δεν είχαν σκεφτεί.

Το μήνυμα με τη φωτογραφία έγινε φυσικά διάσημο. Η US Airways φρόντισε μεν να το διαγράψει αλλά η ζημιά είχε γίνει. Η εταιρεία δημοσίευσε και ένα μήνυμα ζητώντας συγγνώμη και δηλώνοντας πως ερευνά το ζήτημα. Μέχρι αργά χθες το βράδυ ο λογαριασμός της εταιρείας στο twitter εξακολουθούσε να τηρεί σιγήν ασυρμάτου. Κάποια στιγμή θα μάθουμε τι συνέβη και ποιος ή ποιοι είδαν την έξοδο της εταιρείας , που σίγουρα κρατάει την διόλου περίζηλη πρώτη θέση τουλάχιστον για φέτος όσον αφορά τις μεγάλες γκάφες στα κοινωνικά δίκτυα.

TWITTER,SOCIAL MEDIA,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home