Samsung Galaxy Z Flip5 & Z Fold5: εμπειρίες χωρίς συμβιβασμούς

Advertorial @ 20.10.2023
Samsung Galaxy Z Flip5 & Z Fold5: εμπειρίες χωρίς συμβιβασμούς

Η ανάγκη να προσφέρει στον καταναλωτή την καλύτερη δυνατή εμπειρία είναι ανέκαθεν το νο1 ζητούμενο για κάθε κατασκευαστή smartphones. Για πολλά χρόνια ο περιορισμός σε ένα συγκεκριμένο design περιόριζε και τις επιλογές. Η αύξηση στο μέγεθος της οθόνης, ο περιορισμός των περιθωρίων περιμετρικά ήταν κάποια μικρά βήματα, αλλά όχι τόσο τολμηρά όσο χρειαζόντουσαν για να γίνει η ειδοποιός διαφορά.

Η Samsung τόλμησε και, μετά από χρόνια R&D, επένδυσε στην κατηγορία των αναδιπλούμενων smartphones, ανοίγοντας νέες προοπτικές στη χρήση των συσκευών και στις εμπειρίες που απολαμβάνουν οι χρήστες.

Μπαίνοντας πλέον στην 5η γενιά της σειράς Samsung Galaxy Z οι δύο νέες προτάσεις Galaxy Ζ Flip5 και Ζ Fold5 «ξεδιπλώνουν» εκπληκτικές εμπειρίες για την καθημερινότητα των χρηστών. Με ακόμα καλύτερη ποιότητα κατασκευής, μεγαλύτερες οθόνες, πιο ισχυρή απόδοση και ακόμα περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης τα δύο νέα foldables ανοίγουν τους ορίζοντες έκφρασης στους χρήστες, σε ευελιξία, παραγωγικότητα και δημιουργικότητα, σε επίπεδα πρωτόγνωρα.

Από τη μία πλευρά, το Samsung Galaxy Z Flip5 αναδεικνύεται ως ένα εκπληκτικό -pocket size εργαλείο, που ανεβάζει ένα επίπεδο πιο πάνω όλα τα χαρακτηριστικά που έχουν αξία για το χρήστη. Από την άλλη, το Galaxy Z Fold5 αποδεικνύεται ως σημείο αναφοράς σε επίπεδα παραγωγικότητας και δημιουργικότητας, χάρη στην ισχύ και τη μεγαλύτερη οθόνη που μπορούμε να συναντήσουμε σε Samsung Galaxy smartphone.

 

Το Samsung Galaxy Z Flip5 είναι ένα εργαλείο αυτοέκφρασης

Το πιο λεπτό, όμορφο και premium Galaxy Z Flip που έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής η Samsung προσφέρει πλήθος επιλογών στον καταναλωτή. Η νέα, μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη 3,4 ιντσών του Galaxy Z Flip5 προσφέρει πολλές επιλογές customization στο χρήστη, ο οποίος μπορεί να τη διαμορφώσει σύμφωνα και με την αισθητική του, αλλά και με τις ανάγκες του. Τώρα ο χρήστης έχει στη διάθεσή του 13 native widgets, απευθείας πρόσβασης από την εξωτερική οθόνη: από το media player, μέχρι την κλήση και την αποστολή μηνυμάτων ο χρήστης μπορεί να διαχειριστεί πλήθος χρήσιμων εφαρμογών χωρίς να χρειαστεί να «ξεδιπλώσει» το τηλέφωνό του. Παράλληλα, μπορεί να χρησιμοποιήσει την εξωτερική οθόνη ως viewfinder για να τραβήξει selfie φωτογραφίες από πολλές και διαφορετικές γωνίες, πέρα από τις συνηθισμένες, με μία εκ των δύο κύριων καμερών της συσκευής.  

Το Samsung Galaxy Z Flip5 υπόσχεται φωτογραφίες με ζωντανά και ρεαλιστικά χρώματα, κάτω από σχεδόν οποιεσδήποτε συνθήκες εξωτερικού φωτισμού. Ένας νέος επεξεργαστής εικόνας τεχνητής νοημοσύνης διορθώνει το φαινόμενο θορύβου των νυχτερινών λήψεων, βελτιώνοντας τις λεπτομέρειες των αντικειμένων και τον χρωματικό τόνο σε κάθε καρέ, ενώ η λειτουργία super steady διορθώνει και το παραμικρό τρέμουλο των χεριών για να προσφέρει μια καθαρή εικόνα. Η φωτογραφική εμπειρία απογειώνεται με το Flex Mode. Ο χρήστης χρησιμοποιεί το κάτω μέρος του Galaxy Z Flip5 ως βάση σε κάποιο σταθερό σημείο, ρυθμίζει το άνω μέρος στην επιθυμητή γωνία για την καλύτερη δυνατή εικόνα και πατάει το κλείστρο ή ακόμα και το χρονοδιακόπτη, αν θέλει και ο ίδιος να συμμετέχει στην εικόνα που θέλει να δημιουργήσει.  

Για να ανταπεξέλθει στην πιο απαιτητική καθημερινότητα, το Samsung Galaxy Z Flip5 διαθέτει τον επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen2 Mobile Platform for Galaxy, πλούσια μνήμη RAM 8GB και διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο (σε σχέση με πέρυσι) 256GB. Μεγαλύτερη είναι και η αυτονομία του σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, με τη μπαταρία των 3700mAh να υποστηρίζει και ταχεία φόρτιση, μειώνοντας σημαντικά το χρόνο που θα το έχετε στην πρίζα.


Το Samsung Galaxy Z Fold5 προσφέρει την καλύτερη multitasking εμπειρία σε Galaxy smartphone

Το Galaxy Z Fold5 αποτελεί σημείο αναφοράς στον τομέα της παραγωγικότητας. Η μεγάλη εσωτερική οθόνη επιτρέπει στο χρήστη να έχει ταυτόχρονα ανοικτές έως και τρεις εφαρμογές, ενώ η αναβαθμισμένη Taskbar επιτρέπει την ταχύτατη προβολή και εναλλαγή μεταξύ τους έως και 12 εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων των τεσσάρων πιο πρόσφατων.

Το Samsung Galaxy Z Fold5 εξασφαλίζει μια αδιάλειπτη εμπειρία στο χρήστη, είτε χρησιμοποιεί τη μεγάλη εξωτερική οθόνη, είτε την εσωτερική. Ο χρήστης μπορεί να ανοίγει μια οποιαδήποτε εφαρμογή στην εξωτερική οθόνη και «ξεδιπλώνοντας» τη συσκευή να συνεχίζει ακριβώς από το ίδιο σημείο, απολαμβάνοντας τα οφέλη της μεγαλύτερης επιφάνειας. Και βέβαια η εμπειρία παραγωγικότητας απογειώνεται με τη χρήση του S Pen που επιτρέπει τη λήψη σημειώσεων εν κινήσει, αλλά και τη δημιουργία σχολίων, παρατηρήσεων με ένα πιο διαισθητικό τρόπο σε κάθε κοινόχρηστο, επαγγελματικό έγγραφο.

Το Galaxy Z Fold5 έρχεται να προσφέρει καθηλωτικές εμπειρίες ψυχαγωγίας για κάθε είδους περιεχομένου. Η οθόνη των 7,6 ιντσών εξασφαλίζει εκπληκτικά χρώματα και ζωντανή εικόνα ακόμη και σε έντονο ηλιακό φως, επιτρέποντας στο χρήστη να απολαύσει και να έχει μία μοναδική εμπειρία απολαμβάνοντας είτε την αγαπημένη του ταινία είτε το αγαπημένο του παιχνίδι.  Η επιλογή Flex Mode υπόσχεται έναν ακόμα πιο ευέλικτο τρόπο προβολής, επιτρέποντας τη hands-free θέαση κάθε εφαρμογής ψυχαγωγίας και από οποιαδήποτε γωνία μεταξύ 75 και 115 μοιρών, που μοιράζει την οθόνη σε δύο ισόποσες επιφάνειες: σε εκείνη της προβολής και σε εκείνη των πλήκτρων ελέγχου, η οποία μάλιστα μπορεί να προσαρμοστεί για εύκολη πρόσβαση ακόμα και σε άλλες λειτουργίες.

Η επεξεργαστική ισχύς του Galaxy Z Fold5 υπόσχεται ένα πραγματικό υπολογιστή τσέπης και τις μέγιστες δυνατές επιδόσεις, χωρίς συμβιβασμούς σε οποιοδήποτε επίπεδο. Παράλληλα, η μπαταρία 4.400mAh εξασφαλίζει βελτιωμένη αυτονομία, αλλά και μικρότερους χρόνους φόρτισης, χάρη στην υποστήριξη Super Fast Charging.

Βρείτε τη νέα σειρά Galaxy Z από 1.249€ στο Samsung.com/gr

- Δωρεάν Standard Παράδοση

- Έως 36 άτοκες δόσεις

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε

SMARTPHONES,SAMSUNG GALAXY Z FOLD5,SAMSUNG GALAXY Z FLIP5,SAMSUNG,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home