Τα HUAWEI P60 Pro και Mate Χ3 θέτουν νέα πρότυπα στη mobile φωτογραφία και τα foldable smartphones

Advertorial @ 02.06.2023
Τα HUAWEI P60 Pro και Mate Χ3 θέτουν νέα πρότυπα στη mobile φωτογραφία και τα foldable smartphones

Τα όρια στη φωτογραφία και την παραγωγικότητα διευρύνει για μια ακόμη φορά η HUAWEI, παρουσιάζοντας στην ελληνική αγορά τα HUAWEI P60 Pro και HUAWEI Mate X3. Δύο συσκευές που κάνουν τη διαφορά το καθένα στον τομέα του και προσφέρουν στο χρήστη ανεπανάληπτες εμπειρίες ψυχαγωγίας και οργάνωσης της καθημερινότητας. Δύο εξαιρετικά smartphones που διεκδικούν επάξια τον τίτλο του βασιλιά στην κατηγορία τους.

Η HUAWEI θέτει εκ νέου νέα πρότυπα στα smartphones και καλεί τον ανταγωνισμό να την ακολουθήσει.

 

HUAWEI P60 Pro: η κορυφαία πρόταση φωτογραφίας στα smartphones

Θέλεις να αποτυπώσεις με τα πιο ζωντανά χρώματα τα καλοκαιρινά ηλιοβασιλέματα ή τις ξέγνοιαστες στιγμές με την παρέα σου από τις παραλίες που θα επισκεφθείς; Ή ακόμα να αποτυπώσεις πεντακάθαρα κάποια ξεχωριστά στιγμιότυπα από τα happenings της νυχτερινής Αθήνας; Το HUAWEI P60 Pro είναι η… φωτογραφική μηχανή που θέλεις να έχεις στα χέρια σου αυτές τις στιγμές. Πορτρέτα, αστικό τοπίο, landscape εικόνες, όποιο κι αν είναι το θέμα που σε εμπνέει, η νέα συσκευή της HUAWEI θα σου προσφέρει αυτή την εξαιρετική εικόνα που θα θες να ανεβάσεις αμέσως στα social media και να τη μοιραστείς με τους φίλους σου.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι το HUAWEI P60 Pro απέσπασε τον τίτλο του κορυφαίου φωτογραφικού smartphone της χρονιάς. Ακολουθώντας την πολύχρονη παράδοση της κινεζικής εταιρείας το HUAWEI P60 Pro -μόλις παρουσιάστηκε- κατέκτησε την υψηλότερη βαθμολογία στην ιστορία του DXOMARK χάρη στις εντυπωσιακές επιδόσεις του στον τομέα της φωτογραφίας.

Το HUAWEI P60 Pro έρχεται με επανασχεδιασμένο οπτικό σύστημα, που διαθέτει μια Ultra Lighting Main Camera εξοπλισμένη με ένα αυτόματα ρυθμιζόμενο φυσικό διάφραγμα F1.4-F4.0, μια ομάδα φακών υψηλής διαπερατότητας και έναν αισθητήρα RYYB SuperSensing. Αυτές οι σημαντικές βελτιώσεις παράγουν ολοζώντανες εικόνες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, εμφανίζοντας πλήρως τις λεπτομέρειες ακόμα και στις πιο σκοτεινές συνθήκες. Από την άλλη πλευρά, σε δύσκολες συνθήκες με μεγάλες αναλογίες φωτός και σκοταδιού το  εξαιρετικά υψηλό δυναμικό εύρος της κάμερας θα προσφέρει την τέλεια εικόνα. Χάρη στο XD Fusion Pro’s Texture Engine, η κάμερα του HUAWEI P60 Pro μπορεί να απεικονίσει ακόμα και τις πιο μικρές λεπτομέρειες, όπως η λάμψη στην επιφάνεια του γυαλιού.

Οι εξαιρετικές επιδόσεις συνεχίζονται και στην telephoto κάμερα. Το μεγάλο διάφραγμα F2.1, το Ultra Lighting Lens Group που συλλαμβάνει περισσότερο φως και ο αισθητήρας RYYB SuperSensing αποτελούν τον ιδανικό συνδυασμό για να αποτυπώσετε τις πιο ζωντανές, βραδινές εικόνες. Για κοντά ή μακριά, ακόμα και στο φεγγάρι, χάρη στη λειτουργία Super Moon που αποτυπώνει ιδανικά τη Σελήνη.

Όμως στο HUAWEI P60 Pro η τεχνολογία δένει ιδανικά με την τέχνη και το design, με το εντυπωσιακό, μαργαριταρένιο μοτίβο της πλάτης της συσκευής, που επανατοποθετεί τη σειρά P και σε επίπεδο αισθητικής. Ο προσεγμένος σχεδιασμός, τα εξαιρετικής ποιότητας υλικά κατασκευής, το ανθεκτικό σε νερό και σκόνη σώμα, η καθηλωτική θέαση που προσφέρει η οθόνη και πολλά ακόμη χαρακτηριστικά έρχονται να συμπληρώσουν την ολοκληρωμένη εμπειρία που προσφέρει το HUAWEI P60 Pro σε όλα τα επίπεδα.

 

 

HUAWEI Mate X3: το πιο λεπτό και ελαφρύ foldable smartphone

Αν το HUAWEI P60 Pro έρχεται να εξυπηρετήσει πρωτίστως την καλλιτεχνική έκφραση, το HUAWEI Mate X3 αποτελεί την ιδανική πρόταση παραγωγικότητας. Όσους θέλουν μια συσκευή με την οποία θέλουν να κάνουν περισσότερα με το λιγότερο δυνατό κόπο, όσους επιθυμούν ένα smartphone που θα διευκολύνει την καθημερινότητά τους στο γραφείο, που θα τους προσφέρει τις πιο πλούσιες εμπειρίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας.

Ανοίξτε και επεξεργαστείτε υπολογιστικά φύλλα στην πιο μεγάλη οθόνη των 7,85 ιντσών. Πραγματοποιείστε online meetings και ελέγξτε ταυτόχρονα, στην ίδια οθόνη, τα αρχεία που είναι το αντικείμενο αυτής της συνάντησης. Ελέγξτε το email σας ταυτόχρονα με το Viber ή οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα επικοινωνίας χρησιμοποιείτε.

Η ευελιξία του χρήστη είναι το Α και το Ω για το HUAWEI Mate X3, στο οποίο μπορείτε να μοιράσετε οριζόντια ή κάθετα την εσωτερική του οθόνη, ώστε να διαχειρίζεστε ταυτόχρονα πολλές εφαρμογές. Μάλιστα, μπορείτε να ορίσετε το προτιμώμενο split, ώστε με μία κίνηση να διαμορφώνεται ανάλογα το περιβάλλον της οθόνης. Και όχι, μην ανησυχείτε, η έντονη χρήση του HUAWEI Mate X3 δεν θα ανεβάσει τη θερμοκρασία του, αφού το εξαιρετικά θερμικά αγώγιμο, στρώμα γραφενίου βοηθά το τηλέφωνο να διατηρείται δροσερό, ακόμα και όταν χειρίζεστε πολλές εφαρμογές.

Όταν τελειώσει η έντονη ημέρα στο γραφείο μπορείτε να απολαύσετε μια ταινία στην μέγιστη ποιότητα και με τα πιο ζωντανά χρώματα. Το HUAWEI Mate X3 είναι το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone με δύο πιστοποιήσεις TÜV Rheinland  για τη χρωματική ακρίβεια και την ακριβή αναπαραγωγή χρώματος, ενώ η ευαίσθητη στο φως οθόνη προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία θέασης σε όλα τα περιβάλλοντα και διατηρώντας την εικόνα καθαρή ακόμη και σε χαμηλό φωτισμό. Παράλληλα, η HUAWEI έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση και στην ανθεκτικότητα, με τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί στην εσωτερική οθόνη να προσφέρουν 4 φορές μεγαλύτερη αντοχή σε χτυπήματα. Ανάλογη προσοχή έχει δοθεί και στην εξωτερική, με το Kunlun Glass να είναι 10 φορές πιο ανθεκτικό στις πτώσεις. 

Το HUAWEI Mate X3 αλλάζει συνολικά την εικόνα που έχετε για τα foldable smartphones. Και ως προς τον όγκο ή το design, καθώς η νέα πρόταση της HUAEEI διαθέτει μια εκπληκτικά λεπτή σιλουέτα 11,08 χιλιοστών. Είναι το πιο ελαφρύ και λεπτό αναδιπλούμενο smartphone, με την κινεζική εταιρεία να προχωράει στην ανακατασκευή ολόκληρης της δομής της συσκευής και να χρησιμοποιεί εξαιρετικά ποιοτικά υλικά, όπως αλουμίνιο και ανθρακονήματα. Είναι χαρακτηριστικό ότι η πολυδιάστατη άρθρωση της συσκευής είναι κατασκευασμένη από κράμα αλουμινίου που χρησιμοποιείται στην αεροπορία, ενώ το σύστημα αναδίπλωσης βελτιστοποιείται με ένα σύστημα έκκεντρης κίνησης υψηλής ακρίβειας.

Η έμφαση στη λεπτομέρεια που έδωσε στο HUAWEI Mate X3 η εταιρεία πιστοποιείται και από τη διάταξη της πίσω κάμερας, η οποία είναι κατασκευασμένη από μια προσαρμοσμένη λεπίδα διαμαντιών, μια διαδικασία που απαιτεί 29 βήματα και 12 ώρες για να ολοκληρωθεί.

Κάτι ανάλογο ισχύει και στη συνδεσιμότητα, με την HUAWEI να ενσωματώνει αναβαθμισμένη τεχνολογία επικοινωνίας, που εξασφαλίζει υψηλής ποιότητας σήμερα σε δύσκολα σημεία, όπως το μετρό ή το γκαράζ, είτε η συσκευή είναι διπλωμένη είτε όχι.

 

AppGallery: πλήρης γκάμα λειτουργικών εφαρμογών

Όπως συμβαίνει πάντα με τα smartphone της Huawei, τα HUAWEI P60 Pro και Mate X3 έρχονται με μια πλήρη γκάμα λειτουργικών εφαρμογών. Ως ένα από τα τρία μεγαλύτερα  ηλεκτρονικά καταστήματα εφαρμογών στον κόσμο, το AppGallery έχει κερδίσει τη φήμη του ως «χώρος» με εκατομμύρια εφαρμογές, πολλές εκ των οποίων είναι κορυφαίες παγκοσμίως, όπως γνωρίζουν καλά οι πελάτες της Huawei.

Το AppGallery συγκεντρώνει 580 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες μηνιαίως και τώρα, με την έξυπνη αναζήτηση και τις διάφορες μορφές δυνατοτήτων εξυπηρέτησης, δίνει περισσότερες επιλογές στους χρήστες να βρουν και να βιώσουν την εμπειρία χρήσης των αγαπημένων τους εφαρμογών. Επίσης, τα HUAWEI P60 Pro και Mate X3 έχουν πρόσβαση σε εκατομμύρια δημοφιλείς εφαρμογές όπως WhatsApp, Viber, Instagram, Facebook Messenger, TikTok κλπ. μέσω του AppGallery. Παράλληλα, μέσα από την 3rd party εφαρμογή GBox, διαθέσιμη χωρίς διαφημίσεις στο  AppGallery, οι χρήστες μπορούν να εγκαταστήσουν τις Google εφαρμογές που χρειάζονται και έχουν συνηθίσει να χρησιμοποιούν, όπως YouTube, Google Maps και άλλες εφαρμογές και υπηρεσίες, με πολύ απλά βήματα.

 

* Το HUAWEI P60 Pro και το HUAWEI Mate X3 είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της Huawei: Γερμανός, Cosmote, Κωτσόβολος, Public Group, Πλαίσιο.

* Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

HUAWEI MATE X3,HUAWEI P60 PRO,SMARTPHONES,HUAWEI,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home