FreshUp: Φρέσκα ρούχα κάθε στιγμή, μέσα ή έξω από το σπίτι

Advertorial @ 23.03.2023
FreshUp: Φρέσκα ρούχα κάθε στιγμή, μέσα ή έξω από το σπίτι

Όλοι έχουμε βρεθεί σε τέτοιες καταστάσεις. Να είμαστε έτοιμοι να φορέσουμε ένα μπλουζάκι για να βγούμε έξω και να συνειδητοποιούμε ότι έχει συγκρατήσει μυρωδιές από το μπάρμπεκιου της προηγούμενης μέρας. Ή οσμές από τσιγάρο, από τη χθεσινή βόλτα. Ακόμα πιο άβολη κατάσταση, να έχουμε ένα σημαντικό ραντεβού αμέσως μετά από μια έντονη ημέρα στη δουλειά και να μην έχουμε το χρόνο για να αλλάξουμε.

Ποια ήταν μέχρι τώρα η λύση; Είτε τοποθετούσαμε τα ρούχα κατευθείαν στο πλυντήριο, ακόμα και αν τα φορέσαμε μόλις μία φορά, είτε στο τελευταίο σενάριο προσπαθούμε να καλύψουμε πιθανές δυσάρεστες οσμές από το στρες της δουλειάς με την κολόνια μας. Διπλά άβολη κατάσταση, που δεν μας κάνει να νιώθουμε καλά, δε συμφωνείτε;

Αυτά όμως μέχρι χθες, γιατί από σήμερα η νέα καινοτόμα φορητή συσκευή FreshUp της Bosch έρχεται να φρεσκάρει τα ρούχα μας στη στιγμή, ακόμα και αν είμαστε εκτός σπιτιού, αφαιρώντας δυσάρεστες οσμές από τα υφάσματα, αποτελεσματικά και σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα. Χωρίς προσθήκη χημικών. Χωρίς χρήση απορρυπαντικών.

 

Άμεση αφαίρεση οσμών χάρη στην τεχνολογία Bosch Plasma

Το FreshUp υπόσχεται μια νέα εποχή στο φρεσκάρισμα ρούχων. Απομακρύνει τις δυσάρεστες οσμές με μια απλή εφαρμογή πάνω στο ρούχο, αφού τα σωματίδια πλάσματος εισχωρούν στις ίνες του υφάσματος, διασπώντας με φυσικό τρόπο τα μικροσωματίδια που ευθύνονται για τις δυσάρεστες οσμές. Δεν τις καλύπτει δηλαδή μέχρι να πλύνετε τα ρούχα σας, αλλά τις αφαιρεί πλήρως, καθώς η τεχνολογία Bosch Plasma διαλύει τα μόριά τους. Η συγκεκριμένη τεχνολογία δεν περιλαμβάνει κάποια χημική διαδικασία ή αντίδραση, επομένως η χρήση του FreshUp είναι απόλυτα ασφαλής, ακόμα και πάνω σε ρούχα που ήδη φοράμε. Επιπρόσθετα, μπορεί να αφαιρέσει αποτελεσματικά έως και το 99,9%* βακτηρίων και ιών.

Το Bosch FreshUp αποτελεί μια αποτελεσματική και εύκολη λύση για ένα άμεσο φρεσκάρισμα στεγνών ρούχων και υφασμάτων, που μπορούν να προκύψουν από διάφορες καθημερινές δραστηριότητες. Μετά από ένα γεύμα σε ένα εστιατόριο, για την απομάκρυνση οσμών από το t-shirt μετά το γυμναστήριο, από τις μετακινήσεις στη διάρκεια της ημέρας. Είναι επίσης ιδανικό ακόμα για τα πιο ευαίσθητα υφάσματα, όπως το μετάξι, το κασμίρι και το μαλλί. Έτσι ρούχα που φορέσαμε μόλις μία φορά δεν χρειάζεται να μπουν στο πλυντήριο ή να πάνε στο καθαριστήριο, παρατείνοντας κατ’ επέκταση τη διάρκεια ζωής τους.

Όμως οι εφαρμογές του FreshUp δεν περιορίζονται στα ρούχα μας. Μπορεί επίσης να αφαιρέσει τις οσμές των κατοικίδιων από τα υφάσματα των επίπλων μας ή τα μαξιλάρια του καναπέ στο σαλόνι μας. Αρκεί ένα πέρασμα πάνω από την περιοχή του υφάσματος τοποθετώντας το σε μια μαλακή, επίπεδη επιφάνεια.

Μικρό σε μέγεθος, περίπου όσο μια θήκη γυαλιών, το Bosch FreshUp μάς επιτρέπει να το χρησιμοποιούμε είτε στο σπίτι, είτε έξω από αυτό, αφού μπορούμε να το μεταφέρουμε εύκολα μαζί μας. Έτσι η περιποίηση των ρούχων μας δεν περιορίζεται μόνο στο σπίτι, αφού έτσι κι αλλιώς δυσάρεστες οσμές προκύπτουν σε ένα μεγάλο βαθμό έξω από αυτό.

Η μεγάλη αυτονομία του αλλά και ο εύκολος τρόπος φόρτισής του (καλώδιο micro USB) εξασφαλίζουν ότι το FreshUp θα είναι όπου κι αν είμαστε ο απόλυτος σύμμαχός μας στην καθημερινή φροντίδα των ρούχων μας. Ενδεικτικά, η συσκευή προσφέρει αυτονομία 60 λεπτών, χρόνος αρκετός για πολύ μεγάλη ποσότητα ρούχων μέσα στην εβδομάδα.

Ταυτόχρονα, είναι μια συσκευή φιλική στο περιβάλλον, μειώνοντας των αριθμό των πλύσεων, άρα και της κατανάλωσης νερού, αλλά και της χρήσης χημικών και απορρυπαντικών.

Το FreshUp κυκλοφορεί μόνο από τα καταστήματα Κωτσόβολος.

 

* Αποτελεσματικότητα ενάντια στα βακτήρια (π.χ. Staphylococci incl. MRSA and VRSA, Streptococci, Enterococci incl. VRE, E. coli bacteria incl. EHEC, EPEC, ETEC, EIEC, EAEC, ESBL/MRGN, DAEC) και στα μικρόβια (e. g. vaccinia virus, HBV, HCV, HIV, influenza H5N1, H1N1, έρπης, ιλαρά, λύσσα) που επιβεβαιώνεται από το ανεξάρτητο ερευνητικό κέντρο Hygcen στη Γερμανία, σύμφωνα με τα τεστ [2021-2948, 2021-2949; SN 32436] και [2021-2827, 2021-2828; SN 32436] που διεξήχθησαν για τον όμιλο BSH Hausgeräte GmbH. Έως και 99,9% μείωση των βακτηρίων και των μικροβίων μετά από 1 λεπτό χρήσης του FreshUp σε μεταξωτό ύφασμα και μετά από 5 λεπτά σε βαμβακερό ύφασμα. Οι οργανισμοί που χρησιμοποιήθηκαν για την αποτελεσματικότητα των τεστ: E. coli και S. aureus, τροποποιημένο Vaccinia Virus Ankara (MVA).


Διάβασε περισσότερα: https://www.bosch-home.gr/proionta/freskarisma-rouxwn

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home