Η vivo γιορτάζει τη φετινή Black Friday με πρωταγωνιστή το Υ35 και σε τιμή που θα σε σοκάρει!

Advertorial @ 23.11.2022
Η vivo γιορτάζει τη φετινή Black Friday με πρωταγωνιστή το Υ35 και σε τιμή που θα σε σοκάρει!

Οι μέρες του Νοεμβρίου περνούν και η πολυπόθητη για όλους τους shopaholics, Black Friday έρχεται ακόμη πιο κοντά. Οι προσφορές πολλές, όπως επίσης και τα προϊόντα, αλλά ο πρωταγωνιστής της συγκεκριμένης ημέρας είναι σίγουρα τα smartphones! Από τη μια υπάρχουν οι αποφασισμένοι και.. ορκισμένοι να εγκαταλείψουν το παλιό τους smartphone κι από την άλλη εκείνοι που χρειάζονται δεύτερη σκέψη ίσως και τρίτη και τέταρτη για να προχωρήσουν σε μια αγορά.

Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκεις, το μόνο σίγουρο είναι ότι αναζητάς ένα smartphone που να μην κοστίζει μια περιουσία, αλλά ταυτόχρονα να σε καλύπτει σε όλα τα επίπεδα. Η vivo, ως ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες στη midrange κατηγορία, έρχεται φέτος για πρώτη φορά στην ελληνική black Friday να ανατρέψει όλα όσα ήξερες, με εντυπωσιακές προσφορές. Ο βασικός «ήρωας» της vivo Black Friday είναι το νέο vivo Y35, που έρχεται να ταράξει τα νερά της tech αγοράς, συνδυάζοντας premium χαρακτηριστικά σε προσιτή τιμή. Μαζί του έρχεται και το εξίσου νέο Υ22S (4/64), για μια ολοκληρωμένη τεχνολογική εμπειρία και ταυτόχρονα ένα τεράστιο δίλημμα για το ποιο να διαλέξεις. Απολύτως λογικό.

Πάμε όμως να τα δούμε πιο αναλυτικά. Αγαπάς τη φωτογραφία και απαθανατίζεις κυριολεκτικά κάθε στιγμή; Είσαι social – media maniac και δεν παραλείπεις να ενημερώνεις τακτικά τους followers σου για όλες σου τις αποδράσεις; Αν ναι, το vivo Υ35 έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για σένα. Με μια τριπλή κύρια κάμερα ΑΙ 50 MP και selfie στα 16MP, αυτό το χειμώνα κάθε φωτογραφικό σου σενάριο θα γίνει πραγματικότητα.  Από πορτρέτα σε χιονισμένα τοπία μέχρι selfie με την παρέα στην -στολισμένη προσεχώς- Αθήνα, το μόνο σίγουρο είναι ότι το τελικό αποτέλεσμα θα σε συναρπάσει.

Ανεξάρτητα από το αν είναι βράδυ ή πρωί, μπορείς να εξασφαλίσεις πραγματικά εντυπωσιακές φωτογραφίες και να δεις τα like στο προφίλ σου να πέφτουν βροχή! Αν από την άλλη είσαι λάτρης του βίντεο, η κάμερα του vivo Y35 θα σου χαρίσει πλάνα υψηλής ανάλυσης με εκπληκτική σταθερότητα, για να δημιουργείς με ευκολία τα δικά σου shorts για το TikTok ή το YouTube.

Όμως, εκτός από τη φωτογραφία το vivo Y35 είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς σου. Ξεκινώντας από τους πολύ ισχυρούς επεξεργαστικούς πόρους που αποτελούν και την καρδιά του νέου smartphone. Οκταπύρηνος Snapdragon επεξεργαστής στα 6nm και 8GB RAM δημιουργούν ένα εντυπωσιακό συνδυασμό που υπόσχεται υψηλές επιδόσεις. Νομίζεις ότι τελειώσαμε; Όχι, το vivo Y35 μπορεί να δανειστεί επιπλέον 8GB από τη ROM απελευθερώνοντας στην κυριολεξία τα όρια του. Μαζί με έναν έξυπνο αλγόριθμο Multi Turbo 5.5 που εξαλείφει κάθε καθυστέρηση που μπορεί να προκύψει από την ταυτόχρονη εκτέλεση πολλαπλών εφαρμογών.

Τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του vivo Y35 συμπεριλαμβάνουν και τον πολύ μεγάλο αποθηκευτικό του χώρο, ο οποίος προσφέρει 256GB, ενώ με χρήση microSD καρτών μπορεί να φθάσει έως και το 1ΤΒ. Χωρίς περιορισμούς στη χρήση δύο καρτών SIM, αφού η συσκευή διαθέτει ξεχωριστή (τρίτη) υποδοχή για την microSD.  

To ξεχωριστό vivo Y35… ξεχωρίζει και για την οθόνη του, μεγέθους 6,58 ιντσών FHD+ που προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία προβολής κάθε είδους περιεχομένου. Σε συνδυασμό με τα εξαιρετικά ηχεία υπόσχεται πραγματικά απολαυστική θέαση video από κάθε streaming υπηρεσία, αλλά και game play, χάρη και στο ρυθμό ανανέωσης 90Hz. Για πραγματικά πολλές ώρες, αφού η μεγάλη μπαταρία των 5000mAh εξασφαλίζει υψηλή αυτονομία. Χαρακτηριστικά, το vivo Y35 υπόσχεται περισσότερες από 14 ώρες συνεχόμενης θέασης video ή άνω των 7 ωρών συνεχόμενου παιχνιδιού. Μάλλον πρώτα θα… λυγίσεις εσύ και μετά το smartphone της vivo.

To vivo Y35 είναι ο πρωταγωνιστής των Black Friday προσφορών της vivo στην ασυναγώνιστη τιμή των 199,90 €... αλλά δεν είναι η μόνη επιλογή που μπορείς να έχεις. Για όσους θέλουν μια εναλλακτική πρόταση η vivo προσφέρει και το Y22S (4/64) στην επίσης, προνομιακή τιμή των 169,90 € μόνο.. Οθόνη 6,5 ινστών, κάμερα ΑΙ στα 50ΜΡ, πλούσια μνήμη RAM, αλλά και μπαταρία (επίσης) στα 5.000mAh συνιστούν ένα πέρα για πέρα αξιόπιστο value for money smartphone, που θα εξυπηρετήσει κάθε βασική ανάγκη.  

Τη φετινή Black Friday λοιπόν, τα δεδομένα αλλάζουν για να ξεχάσεις όλα όσα ήξερες για τη mid-range κατηγορία. Mε δύο συσκευές σε ασυναγώνιστες τιμές και καινοτόμα χαρακτηριστικά που υπόσχονται μια αναβαθμισμένη εμπειρία χρήσης, είναι βέβαιο πως φέτος θα κάνεις την πιο έξυπνη αγορά από κάθε άλλη χρονιά.   

VIVO,VIVO Y35S,VIVO Y22S,SMARTPHONES,VIVO BLACK FRIDAY,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home