Τα Samsung Galaxy Z Fold4 και Flip4 αλλάζουν τον τρόπο που αλληλεπιδράς με το smartphone

Advertorial @ 18.10.2022
Τα Samsung Galaxy Z Fold4 και Flip4 αλλάζουν τον τρόπο που αλληλεπιδράς με το smartphone

Πώς προδιαγράφεται το μέλλον των smartphones; Μάλλον κανείς μας δεν έχει μια συνολική εικόνα για το πώς θα μοιάζουν και κυρίως τί θα προσφέρουν αυτές οι συσκευές στο τέλος της τρέχουσας δεκαετίας και ακόμα πιο μακριά. Άλλωστε η τεχνολογία τρέχει με τόσο γρήγορους ρυθμούς που η όποια πρόβλεψη καθίσταται ριψοκίνδυνη.

Ωστόσο όλες αυτές οι αλλαγές καθοδηγούνται από μια κοινή συνισταμένη: η συσκευή που χρησιμοποιούμε, να προσφέρει  νέες εμπειρίες, νέες δυνατότητες αλληλεπίδρασης και να αλλάξει σε ένα βαθμό την καθημερινότητα, διευκολύνοντας τον τρόπο ζωής μας.

Σ’ αυτό το πλαίσιο, τα Samsung Galaxy Z Fold4 και Z Flip4 μας δίνουν μια πρώτη εικόνα από το αύριο, προσφέροντάς μας νέες εμπειρίες διάδρασης με το smartphone μας, ανοίγοντας τους ορίζοντες για τους νέους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να το χρησιμοποιούμε.


 

Samsung Galaxy Z Flip4 5G: η πιο ευέλικτη εμπειρία στην τσέπη μας

Πώς όμως αυτή η υπόσχεση μετουσιώνεται σε πράξη από τα αναδιπλούμενα smartphones της Samsung; Ξεκινώντας από το Galaxy Z Flip4, το νέο smartphone της κορεατικής εταιρείας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα εκπληκτικό εργαλείο αυτοέκφρασης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί η κάμερά του και οι νέοι τρόποι φωτογράφισης και εγγραφής video που προσφέρει. Ξεφεύγοντας από την εξαιρετική ποιότητα που προσφέρουν οι δύο φακοί, αλλά και τα εντυπωσιακά φωτεινά και ζωντανά χρώματα των λήψεων, το Galaxy Z Flip4 φέρνει στο τραπέζι και νέες δυνατότητες φωτογράφισης που δεν ήταν μέχρι σήμερα δυνατές με τα παραδοσιακά smartphones.

To μυστικό είναι η λειτουργία FlexCam. Αναδιπλώστε μερικώς το Galaxy Z Flip4 και τραβήξτε φωτογραφίες από σημεία λήψης που δεν είχατε φανταστεί μέχρι σήμερα. Ακουμπήστε το smartphone σε ένα σταθερό σημείο, σε ένα πεζούλι, ακόμα και στο έδαφος και τραβήξτε hands free ολοζώντανες φωτογραφίες και video, μέρα ή νύχτα, κάτω από διάφορες συνθήκες φωτισμού χωρίς θολά σημεία. Χάρη στο χρονοδιακόπτη που μπορείτε να ενεργοποιήσετε, έχετε το χρόνο να αποτελέσετε και εσείς κομμάτι του καρέ που θέλετε να απαθανατίσετε. Από την άλλη πλευρά, οι δημιουργοί περιεχομένου μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη δυνατότητα εγγραφής video με κλειστό το Galaxy Z Flip4 και να το ξεδιπλώσουν οποιαδήποτε στιγμή μεταβαίνοντας στη μεγάλη εσωτερική οθόνη, χωρίς διακοπή της εγγραφής.

Κλειστό το Samsung Galaxy Z Flip4 προσφέρει πολύ περισσότερες εμπειρίες από όσες θα περιμένατε, χάρη στην εξωτερική οθόνη των 1,9 ιντσών. Συντομεύσεις, όπως ο φακός, η λειτουργία πτήσης, η ενεργοποίηση WiFi και Bluetooth, μπορείτε πλέον να τις επιλέξετε χωρίς να ξεδιπλωθεί τη συσκευή. Ακόμα περισσότερο, μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις, να απαντήσετε σε μηνύματα, είτε με κάποιο emoji είτε με το Κείμενο σε Ομιλία και γιατί όχι να σβήσετε τα φώτα του σπιτιού από εφαρμογή έξυπνου σπιτιού.

Το Galaxy Z Flip4 έρχεται με το πιο λεπτό μεντεσέ που έχει χρησιμοποιήσει η Samsung στα αναδιπλούμενα smartphone της και βέβαια με  πολύ όμορφο design, που συνοδεύεται από τέσσερα μοντέρνα χρώματα (Bora Purple, Graphite, Pink Gold και Blue), που σας επιτρέπουν να συμπληρώσετε το προσωπικό σας στυλ.


Samsung Galaxy Z Fold4 5G: το νέο σημείο αναφοράς του multitasking

Αν από την άλλη πλευρά θέλετε ένα smartphone που να ενισχύει την παραγωγικότητά σας, το Samsung Galaxy Z Fold4 μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό το ρόλο. Η νέα ναυαρχίδα της Samsung είναι μια συσκευή που πραγματικά σας επιτρέπει να κάνετε πολλά πράγματα, ταυτόχρονα. Να χρησιμοποιείτε έως και τρεις εφαρμογές στη μεγάλη εσωτερική οθόνη, αλλά και να έχετε άμεση πρόσβαση και να εναλλάσσετε στην επιφάνεια εργασίας εκείνες τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε πιο συχνά, χάρη στη νέα γραμμή εργασιών στο κάτω μέρος της οθόνης. Σε μια οικεία διάταξη, που θυμίζει το περιβάλλον του υπολογιστή σας.

Το Samsung Galaxy Z Fold4 προσφέρει νέους τρόπους διάδρασης με τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές της Google, αλλά και της Microsoft. Μεταξύ άλλων, οι εφαρμογές Google, συμπεριλαμβανομένων των Chrome και Gmail, υποστηρίζουν πλέον drag n drop, επιτρέποντας  την γρήγορη αντιγραφή και επικόλληση συνδέσμων και φωτογραφιών από τη μια εφαρμογή στην άλλη. Από την άλλη πλευρά, η σουίτα Office και το Outlook αξιοποιούν την αναδιπλούμενη οθόνη, παρέχοντας περισσότερες πληροφορίες στην οθόνη και ταχύτερους τρόπους αλληλεπίδρασης με το περιεχόμενο*. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η λειτουργία του Outlook, όπου στο μισό της οθόνης εμφανίζεται η λίστα των ηλεκτρονικών μηνυμάτων και στο άλλο μισό το περιεχόμενο του επιλεγμένου μηνύματος.

Και βέβαια οι παραπάνω εμπειρίες απογειώνονται με τη γραφίδα S Pen (πωλείται χωριστά) που προσφέρει δυνατότητες, όπως η σύνταξη χειρόγραφων σημειώσεων ή ακόμα και τη χάραξη σχεδίων στον μεγάλο καμβά που προσφέρει η εσωτερική οθόνη των 7,6 ιντσών.

Όλα τα παραπάνω συμπληρώνονται με τις κορυφαίες φωτογραφικές δυνατότητες, όπως η ευρυγώνια κάμερα των 50ΜΡ, που προσφέρει φωτεινές φωτογραφίες ή η λειτουργία Space Zoom 30x. Το «πακέτο ψυχαγωγίας» του Galaxy Z Fold4 συμπληρώνεται από τους νέους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να παρακολουθήσετε YouTube videos ή ταινίες και σειρές χάρη στη λειτουργία Flex. Μάλιστα, με την απόκτηση του Galaxy Z Fold4 αποκτάτε δωρεάν συνδρομή για τέσσερις μήνες στην υπηρεσία YouTube Premium. **

Τα Galaxy Foldable smartphones της Samsung έρχονται να προσφέρουν μια νέα προοπτική στην καθημερινότητά μας, χωρίς συμβιβασμούς. Μια νέα προοπτική που έχει ως στόχο να βελτιώσει τη καθημερινότητά μας.

 

*Σε σύγκριση με προηγούμενα Samsung Galaxy Foldables.

**Ισχύει για νέους πελάτες YouTube Premium, YouTube Music Premium και Μουσικής Google Play. Όροι & Προϋποθέσεις εδώ: https://www.samsung.com/gr/offer/galaxy-youtube-premium-2022/

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.

 

SAMSUNG GALAXY Z FOLD4,SAMSUNG GALAXY Z FLIP4,SMARTPHONES,SAMSUNG,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home