Οι προσφορές σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ διαρκούν ένα μήνα

Από smartphones, tablets και laptops, μέχρι data και υπηρεσίες οι προσφορές και εκπτώσεις ξεκίνησαν στο Black Friday και ολοκληρώνονται τα Χριστούγεννα.

Advertorial @ 24.11.2021
Οι προσφορές σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ διαρκούν ένα μήνα

Η εβδομάδα του Black Friday ξεκίνησε: προσφορές, εκπτώσεις, συνεχή διαφημιστικά μηνύματα, όλη η αγορά, καταναλωτές και επιχειρήσεις κινούνται στους έντονους ρυθμούς της.

O θεσμός του Black Friday είναι η γιορτή των αγορών, σηματοδοτώντας ταυτόχρονα την έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου, της εποχής των δώρων. Δώρων για τα αγαπημένα μας πρόσωπα, την οικογένεια, αλλά και εμάς. Smartphones, tablets, laptops, έως προϊόντα smart home και wearables που θέλαμε να αποκτήσουμε και περιμέναμε την ευκαιρία των εκπτώσεων. Για όλες τις παραπάνω ανάγκες και ακόμα περισσότερες σε δημοφιλή προϊόντα τεχνολογίας, αλλά και υπηρεσίες η COSMOTE και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ήρθαν να σου προσφέρουν το πιο πλούσιο πακέτο προσφορών και εκπτώσεων. Προσφορές που δεν σταματούν όμως στο Black Friday αλλά θα συνεχίζονται μέχρι και τα Χριστούγεννα.

Θέλεις να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες; Ας ξεκινήσουμε…

 

Σημαντικές εκπτώσεις σε πλήθος gadgets και για κάθε ανάγκη

Από σήμερα και μέχρι τις 26 Νοεμβρίου στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ (αλλά και online στο www.cosmote.gr και στο www.germanos.gr) θα βρεις μεγάλες εκπτώσεις σε προηγμένα smartphones, tablets, laptops, smartwatches, τηλεοράσεις, gaming προϊόντα, gadgets και αξεσουάρ φθηνότερα, με έως 48 άτοκες δόσεις, αλλά και επιπλέον οφέλη για τους κατόχους καρτών Eurobank, με κάθε αγορά από 349 ευρώ και πάνω μέσω του προγράμματος Επιστροφή.  

Ειδικότερα:

  • το πανίσχυρο iPhone 12 5G 64GB|128GB, η τιμή του οποίου ξεκινάει αυτές τις ημέρες από τα 799 ευρώ και μπορείς να το συνδυάσεις με τα ασύρματα ακουστικά ΑirPods 2nd generation στα 129 ευρώ. Θέλεις μια πιο προσιτή επιλογή με προηγμένα χαρακτηριστικά; Το 5G Smartphone SAMSUNG Galaxy A52s 128GB σε περιμένει με τιμή μόλις 349 ευρώ.

Αν από την άλλη πλευρά ψάχνεις μια συσκευή για όλη την οικογένεια ή μια σύγχρονη παιχνιδοκονσόλα για τα παιδιά, το tablet LENOVO M10 HD WiFi 2GB/32GB θα το βρεις στα 119,90 ευρώ, το laptop DELL VOSTRO 3500 στα 449 ευρώ, ενώ το PS4 στα 349 ευρώ, σε συνδυασμό με έναν τίτλο ή με περιφερειακά.

Μήπως ήρθε η ώρα να ενισχύσεις το Wi-Fi στο σπίτι; Το ΧΙΑΟΜΙ Mi Wi-Fi Range Extender Pro θα σου κοστίσει μόλις 9,9 ευρώ. Επίσης, ηέξυπνη συσκευή καθαρισμού ΧΙΑΟΜΙ Mi Robot Vacuum-Mop P, για σκούπισμα και σφουγγάρισμα με απομακρυσμένο έλεγχο μέσω app διατίθεται στα 269 ευρώ.

Επίσης, αν είσαι λάτρης της άσκησης τότε μάλλον το smartwatch GARMIN Fenix 6 Pro είναι για εσένα και μπορείς να το αποκτήσεις στην τιμή των 499 ευρώ, ενώ αν θέλεις ένα ευέλικτο μέσο για τις μετακινήσεις σου στην πόλη και σε κοντινές αποστάσεις το XIAOMI Mi Electric Scooter 1S διατίθεται στα 379 ευρώ.

 

Black Friday εκπτώσεις στο COSMOTE Insurance

Όμως, όπως αναφέραμε και προηγουμένως, οι Black Friday προσφορές δεν περιορίζονται μόνο σε συσκευές τεχνολογίας, αλλά επεκτείνονται και στις υπηρεσίες. Στον παλμό του εκπτωτικού θεσμού μπαίνει και το COSMOTE Insurance, η ψηφιακή πλατφόρμα σύγκρισης και αγοράς ασφαλειών της COSMOTE, προσφέροντας σημαντικές εκπτώσεις για όλους στην ασφάλεια αυτοκινήτου, μηχανής και κατοικίας. Ειδικότερα, μέχρι τις 28 Νοεμβρίου μπορείςνα επιλέξεις νέα ασφάλεια αυτοκινήτου με έκπτωση έως 20%, έκπτωση έως 15% στην ασφάλεια μηχανής και έως 30% στην ασφάλεια κατοικίας. Ασφαλιστικές εταιρείες όπως η Anytime, η Groupama και η Hellas Direct προσφέρουν εκπτώσεις για κάθε νέα ασφάλεια αυτοκινήτου και μηχανής, ενώ για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία μπορείς να τη συνδυάσεις με ετήσια διάρκεια ασφάλισης και πληρωμή σε 12 άτοκες δόσεις.

 

Νέα δώρα κάθε εβδομάδα μέχρι τα Χριστούγεννα

Η φετινή γιορτή των προσφορών της COSMOTE συνεχίζεται μέχρι και τα Χριστούγεννα, καθώς η εταιρεία προσφέρει νέα δώρα, διαφορετικά κάθε εβδομάδα για όλο τον επόμενο μήνα. Η αρχή γίνεται αυτή την εβδομάδα, με την COSMOTE να προσφέρει δωρεάν 10GB στο κινητό και 20% έκπτωση σε μία παραγγελία φαγητού ή καφέ μέσω του BOX.

Ειδικότερα, την εβδομάδα αυτή, όλοι οι συνδρομητές κινητής COSMOTE μπορούν να απολαύσουν δωρεάν 10GB, για επτά ημέρες από την στιγμή ενεργοποίησης του πακέτου. Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να ενεργοποιήσουν την προσφορά οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμούν, έως και τις 28 Νοεμβρίου, μέσω του My COSMOTE app αν είναι συνδρομητές συμβολαίου -οικιακοί ή εταιρικοί, καρτοσυμβολαίου, COSMOKAPTA και COSMOTE Neo και μέσω του WHAT’S UP app αν είναι χρήστες καρτοκινητής WHAT’S UP.

Παράλληλα, μέχρι τις 28 Νοεμβρίου, μία παραγγελία φαγητού ή καφέ με το ΒΟΧ food delivery app , έρχεται με έκπτωση -20%. Καταχωρείς τον κωδικό XMAS20 στην παραγγελία σου στο ΒΟΧ app και αυτομάτως γίνεται η αφαίρεση του ποσού έκπτωσης που αντιστοιχεί.

Οι προσφορές συνεχίζονται και τις επόμενες εβδομάδες. Μείνε συντονισμένος στο My COSMOTE app και το WHAT’S UP app για να ενημερώνεσαι.

BLACK FRIDAY,ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ,ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ,COSMOTE,ΓΕΡΜΑΝΟΣ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home