Υψηλοί στόχοι για την Alcatel στην Ελλάδα

Υψηλοί στόχοι για την Alcatel στην Ελλάδα

Ακόμα μεγαλύτερη ενίσχυση των μεριδίων αγοράς, ιδίως στην κατηγορία των smartphones, προσδοκά η Alcatel για τη φετινή χρονιά, η οποία διαθέτει αρκετά «όπλα», όπως, για παράδειγμα, τη νέα «ναυαρχίδα» της, One Touch Idol 3 για να το πετύχει.

«Θέλουμε φέτος να φθάσουμε το μερίδιο μας στην Ελλάδα όσον αφορά στα smartphones στο 6%» σημειώνει στο imerissia.gr ο Τέλης Καραμπέρης, γενικός διευθυντής της Alcatel One Touch για τα Βαλκάνια. Το ποσοστό αυτό αφορά μόνο τις συσκευές που φέρουν το λογότυπο της Alcatel One Touch και θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή το μερίδιο της εταιρείας εκτιμάται περίπου στο 4,5%. Σημειώνεται ότι η τελευταία κατασκευάζει και ένα μεγάλο ποσοστό των smartphones που φέρουν το λογότυπο της Vodafone, οπότε αν συνυπολογιστεί και αυτό το ποσοστό, τότε ο στόχος για φέτος φθάνει κοντά στο 12% από 7% που είναι τώρα.

Η Alcatel (One Touch) είναι πρακτικά το τμήμα κινητών τηλεφώνων της TCL, μίας από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο των καταναλωτικών προϊόντων τεχνολογίας που εδρεύει στο Χονγκ Κονγκ και θεωρείται από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενους ομίλους στο χώρο των ψηφιακών τεχνολογιών. Βασιζόμενη σε μία στρατηγική στο επίκεντρο της οποίας είναι προϊόντα που προσφέρουν εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά σε προσιτές τιμές, η εταιρεία έχει καταφέρει να είναι από τους σημαντικότερους «παίκτες» στο χώρο των κινητών τηλεφώνων στη χώρα μας.

Αξίζει πάντως να επισημανθεί ότι η Alcatel δεν κινείται μόνο στο χώρο των smartphones αλλά είναι πολύ δυνατή και στην κατηγορία των «κλασικών» κινητών τηλεφώνων (feature phones). Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό ότι το μερίδιό της στο σύνολο της ελληνικής αγοράς κινητών τηλεφώνων φθάνει περίπου στο 11%, ενώ αν συνυπολογιστούν και οι συσκευές με το λογότυπο της Vodafone ανεβαίνει στο 14% με 15%.

SMARTPHONES,ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ,ΕΛΛΑΔΑ,ALCATEL,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home