Νέα σειρά κυρτών τηλεοράσεων 4K από την LG

Deasy @ 25.06.2015
Νέα σειρά κυρτών τηλεοράσεων 4K από την LG

Tη διάθεση της νέας σειράς κυρτών τηλεοράσεων LG ULTRA HD UG870V στην ελληνική αγορά ξεκινάει η LG. Η νέα σειρά, η οποία περιλαμβάνει μοντέλα τηλεοράσεων 65 και 55 ιντσών διαθέτει κυρτό πάνελ τεχνολογίας LED, υπέρ-υψηλής ανάλυσης 4Κ (3840 x 2160), επιτυγχάνοντας ακόμα περισσότερη ζωντάνια στα χρώματα, βαθύτερο μαύρο και μεγαλύτερη ακρίβεια στην απεικόνιση. Χάρη στη λειτουργία 4Κ Upscaler, ενισχύονται οι λεπτομέρειες των εικόνων SD, HD και FULL HD, φθάνοντας σχεδόν σε ανάλυση επιπέδου 4Κ, ενώ με τις λειτουργίες True Black Control και 4K 3D+, ο χρήστης απολαμβάνει τέσσερις φορές περισσότερες λεπτομέρειες, υψηλή ποιότητα εικόνας, ζωντανά χρώματα και βαθύτερο μαύρο σε 3 διαστάσεις, για μία συναρπαστική και ρεαλιστική τρισδιάστατη εμπειρία.

Η νέα σειρά 4Κ τηλεοράσεων της LG διαθέτει επιπλέον προηγμένο σύστημα ήχου ULTRA Surround, καθώς και τη λειτουργία ‘Smart Sound Mode’, έτσι ώστε η υψηλή ποιότητα της εικόνας να συνοδεύεται από πλούσιο ήχο υψηλής πιστότητας. Ο premium σχεδιασμός ‘ULTRA SLIM’ της LG, έχει ως αποτέλεσμα οι τηλεοράσεις της νέας σειράς UHD UG870V να είναι εξαιρετικά λεπτές και ελαφριές, ενώ το λεπτό μεταλλικό πλαίσιο, διατηρεί τέλεια την ισορροπία μοντέρνου και κλασσικού, ώστε να εντάσσεται αρμονικά σε όποιον χώρο και αν τοποθετηθεί, διακοσμώντας τον ταυτόχρονα.

Η σειρά τηλεοράσεων LG UG870V, είναι φυσικά εξοπλισμένη με την πλατφόρμα Smart TV webOS 2.0, η οποία διαθέτει βελτιωμένο περιβάλλον χρήσης, προηγμένες λειτουργίες όπως οι “Εύκολη Εναλλαγή”, “Εύκολη Σύνδεση” και “Εύκολη Περιήγηση”, ενώ οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να φτιάξουν τα δικά τους μενού επιλογών και να διαμορφώσουν το ‘Launcher Bar’ με βάση τις προσωπικές τους προτιμήσεις.

Τέλος, μία σειρά επιλογών συνδεσιμότητας, όπως υποδοχές για USB, HDMI και δυνατότητα για σύνδεση με Wi-Fi, WiDi, Bluetooth και Miracast, δίνουν ακόμα περισσότερες επιλογές στους χρήστες, ώστε να συνδέσουν την τηλεόρασή τους με εξωτερικές πηγές, όπως το PC ή το Tablet τους ή ακόμα και να μετατρέψουν το smartphone τους σε τηλεχειριστήριο.

Η νέα σειρά τηλεοράσεων LG ULTRA HD UG870V, έχει ήδη ξεκινήσει τη διάθεσή της στην ελληνική αγορά.

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home