Funkmartini: χρηματοδότηση ύψους 200.000 ευρώ

Deasy @ 10.12.2014
Funkmartini: χρηματοδότηση ύψους 200.000 ευρώ

Στην ανακοίνωση ότι έλαβε χρηματοδότηση ύψους 200.000 ευρώ από ιδιώτες επενδυτές στον πρώτο γύρο διαπραγμάτευσης προχώρησε η Funkmartini.

Η ελληνική πλατφόρμα www.funkmartini.gr έχει σχεδιαστεί με διττό ρόλο και απευθύνεται σε δύο διαφορετικά κοινά, σε επιχειρήσεις περιποίησης και ομορφιάς καθώς και τους τελικούς καταναλωτές, σε χρήστες του διαδικτύου. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης κρατήσεων το οποίο παρέχεται δωρεάν σε επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα. Παρέχει την δυνατότητα εύρεσης και κρατήσεως ραντεβού 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα για υπηρεσίες κομμωτηρίου, περιποίησης προσώπου και σώματος, των άκρων και σολάριουμ σε χρήστες που τις αναζητούν μέσα από το διαδίκτυο.

Μέσα από την πλατφόρμα της Funkmartini, ο χρήστης μπορεί να αναζητήσει και να κλείσει την υπηρεσία ομορφιάς που επιθυμεί, να προπληρώσει αλλά και να αξιολογήσει την επιχείρηση την οποία επισκέφθηκε, δημιουργώντας την πρώτη ολοκληρωμένη διαδικτυακή κοινότητα ομορφιάς στην Ελλάδα.

To κεφάλαιο της επένδυσης, σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα χρησιμοποιηθεί ώστε το ελληνικό startup να αναπτύξει περαιτέρω το δίκτυό του στην Αττική.

FUNKMARTINI.GR,STARTUPS,ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΜΟΔΑ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home