Αστέρια των sports δοκιμάζουν το iWatch

Deasy @ 23.06.2014
Αστέρια των sports δοκιμάζουν το iWatch
Πηγή φωτογραφίας: iphonecanada.ca

Αρκετοί γνωστοί αστέρες από τον αθλητικό χώρο, μεταξύ των οποίων και ο Κόμπε Μπράιντ της ομάδας μπάσκετ, Los Angeles Lakers, φημολογείται ότι αποτελούν τους beta testers για το έξυπνο ρολόι της Apple, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στο τέταρτο τρίμηνο του 2014.

Οι πληροφορίες προέρχονται από το 9to5mac.com, το οποίο κάνει λόγο ότι ο σούπερ σταρ των Los Angelers Lakers είχε συνάντηση πριν από ένα μήνα με τον επικεφαλή του τμήματος σχεδιασμού της Apple, Jony Ive, στα γραφεία της εταιρείας, ενώ ανάμεσα στα γνωστά πρόσωπα από το χώρο του αθλητισμού που δοκιμάζουν το iWatch κατονομάζεται και ο Dustin Brown, της ομάδας χόκει Los Angeles Kings. Ταυτόχρονα, γίνεται λόγος και ότι ένας δημοφιλής αθλητής της ομάδας μπέιζμπολ, Boston Red Sox, συμμετέχει στο ίδιο πρόγραμμα. Με όλους τους αθλητές η αμερικάνικη εταιρεία έχει υπογράψει ρήτρα εμπιστευτικότητας, σχετικά με την ύπαρξη ή όχι της συσκευής, απαγορεύοντας προφανώς τις οποιεσδήποτε -σχετικές με το θέμα- δηλώσεις.

Με βάση το ρεπορτάζ του 9to5mac.com, η νέα συσκευή της Apple θα ενσωματώνει αισθητήρες που θα αντιλαμβάνονται στοιχεία, όπως βήματα που έχουν διανύσει οι κατόχοι του, θερμίδες που έχουν κάψει, καρδιακό παλμό, καθώς επίσης επίπεδα εφίδρωσης και ενιδάτωσης του οργανισμού και την πίεση του αίματος. Δυνατότητες που υπερβαίνουν στην παρούσα φάση αυτά που προσφέρουν οι αντίστοιχες συσκευές που έχουν παρουσιαστεί μέχρι στιγμής. Μάλιστα, καθώς η Apple εμφανίζεται να έχει υψηλές προσδοκίες για τη συγκεκριμένη συσκευή έχει προχωρήσει στην πρόσληψη αρκετών στελεχών από την Nike, η οποία έχει ήδη τουλάχιστον δύο χρόνια στην αγορά των fitness εφαρμογών, ενώ ταυτόχρονα μια νέα ομάδα που έχει δημιουργήσει με επικεφαλή τον Dr. Michael O’Reilly έχει αναλάβει όλες τις παραμέτρους που χρειάζονται για να εγκριθεί η συσκευή από την FDA, την αρμόδια ομοσπονδιακή αρχή των ΗΠΑ για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Στο μεταξύ, με δημοσίευμά του το Reuters κάνει λόγο ότι το iWatch θα κυκλοφορήσει σε διάφορα σχέδια και μεγέθη οθόνης, με τους στόχους της αμερικάνικης εταιρείας σε επίπεδο πωλήσεων να φθάνουν έως και τα 50 εκατομμύρια τεμάχια σε διάστημα ενός χρόνου.

iWATCH,ΕΞΥΠΝΟ ΡΟΛΟΙ,APPLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home