Κόκκινο στην Asus για τα PCs με δύο λειτουργικά

Google και Microsoft έθεσαν βέτο στα σχέδια της εταιρείας

Κόκκινο στην Asus για τα PCs με δύο λειτουργικά

Στο πρόσφατο Mobile World Congress, όπου οι άνθρωποι της Microsoft παρουσίαζαν μερικές από τις νέες δυνατότητες των Windows, ο Δημήτρης έθεσε τη μοναδική ερώτηση που έμεινε αναπάντητη στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου. «Θα υποστηρίξετε συσκευές που ενσωματώνουν δύο λειτουργικά» ρώτησε και τα στελέχη της Microsoft κόμπιασαν, ο ένας πέρασε το μπαλάκι στον άλλο, ο Δημήτρης δεν πήρε καμία απάντηση και τελικά ο λόγος δόθηκε σε επόμενο δημοσιογράφο για να κάνει την δική του ερώτηση.

Είκοσι μέρες μετά, και με βάση το ρεπορτάζ της Wall Street Journal, μάθαμε γιατί. Η Google και κυρίως η Microsoft (με βάση υπόμνημα που έχει στην κατοχή της η WSJ) αλλάζουν πολιτική ως προς τις υβριδικές συσκευές, τις οποίες δεν βλέπουν με καλό μάτι. Μάλιστα, το μάρμαρο φαίνεται ότι θα το πληρώσει η πρώτη (τολμηρή όπως φαίνεται τελικά) κατασκευάστρια εταιρεία, η Asus, καθώς θα πρέπει να αναβάλει επ’ αόριστο τα σχέδιά της να λανσάρει το Transformer Book Duet TD300, που ανακοινώθηκε στις αρχές Ιανουαρίου, ενώ τα δύο προηγούμενα μοντέλα (all in one PCs), το Transformer AiO P1801 και P1802 μάλλον θα φύγουν πολύ σύντομα από τα ράφια των καταστημάτων.

Παράπλευρες απώλειες δεν αποκλείεται να υποστεί και η Intel, που στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι ήταν έτοιμη να υποστηρίξει συσκευές με δύο λειτουργικά.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,ASUS,GOOGLE,MICROSOFT,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home