Πιστωτικές κάρτες ανέπαφων πληρωμών από Eurobank

Deasy @ 17.10.2013
Πιστωτικές κάρτες ανέπαφων πληρωμών από Eurobank

Στο σύνολο των καρτών που προσφέρει (πιστωτικές και χρεωστικές) ενσωματώνει πλέον η Eurobank την τεχνολογία ανέπαφων πληρωμών, καθώς ενέταξε πλέον και τις πιστωτικές της κάρτες Visa στη νέα τεχνολογία.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η Eurobank έχει προχωρήσει στην έκδοση 60.000 καρτών που υποστηρίζουν τις ανέπαφες συναλλαγές, ενώ υπάρχουν ήδη στην αγορά και 1.400 ειδικά τερματικά αποδοχής καρτών ανέπαφων συναλλαγών.

Οι κάτοχοι των καρτών με τεχνολογία ανέπαφων συναλλαγών Visa payWave & MasterCard PayPass μπορούν πλέον να πραγματοποιούν τις καθημερινές τους αγορές  με μεγαλύτερη ευκολία, ταχύτητα και ασφάλεια, χωρίς το άγχος των κερμάτων, ακόμα και σε μέρη που μέχρι σήμερα κυριαρχεί η χρήση των μετρητών. 

Πιο συγκεκριμένα, για την ολοκλήρωση μιας ανέπαφης συναλλαγής αρκεί ο κάτοχος να πλησιάσει την κάρτα στο ειδικό τερματικό για λίγα μόνο δευτερόλεπτα, ενώ ειδικά για αγορές έως 25 ευρώ δεν απαιτείται καν η πληκτρολόγηση του κωδικού ΡΙΝ ή η υπογραφή του πελάτη. Επίσης, το αίσθημα ασφάλειας ενισχύεται καθώς κατά την πληρωμή η κάρτα δεν φεύγει από τα χέρια του κατόχου.

Στην Ελλάδα, οι κάρτες που φέρουν την νέα τεχνολογία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ανέπαφες συναλλαγές σε επιλεγμένα καταστήματα μεγάλων επιχειρήσεων όπως Cosmote, Γερμανός, ΕΚΟ, Βερόπουλος, Hondos Center, Zara, Η&Μ, Jumbo, Bershka, Nespresso, Intimissimi, Calzedonia, Starbucks, Coffee Time, Ster Cinemas, Pharma Plus, Olympus Plaza, Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα των εμπορικών κέντρων The Mall Athens, Golden Hall, Mediterranean Cosmos, River West, Metro Mall, Avenue, Athens Heart, McArthur Glen.

Eurobank,ΑΝΕΠΑΦΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ,contactless payments,VISA,MASTERCARD,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home