Διαστημικά ταξίδια το 2014

Deasy @ 26.09.2013
Διαστημικά ταξίδια το 2014

Πεπεισμένος ότι η εταιρεία του Virgin Atlantic θα είναι σε θέση να πραγματοποιεί διαστημικά ταξίδια για ιδιώτες μέσα στην επόμενη χρονιά εμφανίστηκε ο Richard Branson στο συνέδριο Social Good Summit που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες.

Ο πρωτοπόρος Άγγλος επιχειρηματίας βέβαια αποδέχεται ότι η τιμή των 250.000 δολαρίων που θα κοστίζει το εισιτήριο είναι τσιμπημένο αλλά, όπως έσπευσε να επισημάνει, βρισκόμαστε στην αρχή μιας νέας εποχής, που ξεπερνάει τη φαντασία μας.

Ο ίδιος πιστεύει ότι μέσα από τα διαστημικά ταξίδια η ανθρωπότητα θα είναι σε θέση να υλοποιήσει πράγματα που θα αλλάξουν προς το καλύτερο τον κόσμο, δίνοντας παραδείγματα παράνομης δραστηριότητας του ανθρώπου που θα μπορούσε να ανιχνεύεται μέσα από τα εγκατεστημένα συστήματα παρατήρησης στα σκάφη (π.χ. παράνομη αλιεία ή κυνήγι προστατευόμενων ειδών).

Πριν από λίγες ημέρες το σκάφος SpaceShipTwo ολοκλήρωσε με επιτυχία μια ακόμα πτήση με υπερυχητικές ταχύτητες σε ύψος 69.000 ποδών επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα, όπως δήλωσε ο κ. Branson, μηδενικές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

VIRGIN,RICHARD BRANSON,ΔΙΑΣΤΗΜΑ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home