100.000 downloads για το Pinnatta

Deasy @ 09.04.2013
100.000 downloads για το Pinnatta

Στην ανακοίνωση ότι το Pinatta, η δωρεάν εφαρμογή που σου προσφέρει τη δυνατότητα να ανταλλάσεις διαδραστικές (interactive) κάρτες, και μηνύματα από το smaptphone σου, ξεπέρασε τα 100.000 downloads παγκοσμίως, προχώρησε η ελληνική ομάδα που βρίσκεται πίσω από την υλοποίησή της.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, το νούμερο αυτό αποτελούσε στόχο της εταιρείας για το 2013, μετά το επαναλανσάρισμα στο οποίο προχώρησε τους τελευταίους μήνες και τη διαδικασία μετονομασίας από gipht.me σε Pinnatta. Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στην εξάπλωση που είχε το app τους τελευταίους τρεις μήνες, με τον αριθμό των χρηστών να δεκαπλασσιάζεται και την εφαρμογή να φθάνει την 14η θέση του iPhone appstore παγκοσμίως στην κατηγορία Social Networking. Αντίστοιχα μεγάλη αύξηση εμφάνισε και η χρήση της εφαρμογής, αγγίζοντας σε ποσοστό το 800% σε σχέση με το τελευταίο τρίμηνο του 2012.

Στο πλαίσιο της πρώτης αυτής κατάκτησης για το Pinnatta, η εφαρμογή από την Τετάρτη 10 Απριλίου έως την Τετάρτη 17 Απριλίου, θα προσφέρει κάθε μέρα ένα νέο, Premium Pinnatta δωρέαν! Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι χρήστες της εφαρμογής είναι να μπαίνουν καθημερινά στην εφαρμογή και να εντοπίζουν το Pinnatta με τη σήμανση “Pinnatta on sale” στην οθόνη What’s hot.

Pinnatta,ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ,MOBILE APPLICATION,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home