Κάρτες μνήμης SD και microSD από τη Sony

Αλλαγή πλεύσης για τη Sony μετά από πολλά χρόνια στα οποία στήριζε τους τύπους καρτών Memory Stick.

Deasy @ 19.01.2010
Κάρτες μνήμης SD και microSD από τη Sony

Για πολλά χρόνια η Sony ήταν η μοναδική εταιρία που στήριζε το πρότυπο καρτών Memory StickMemory Stick Pro, Micro κ.λπ.), το οποίο υιοθετούσε σε όλα τα καταναλωτικά προϊόντα της. Όμως, σύμφωνα με χθεσινή της ανακοίνωση, η εταιρία κάνει μια αλλαγή πλεύσης, καθώς ξεκινάει τη διάθεση καρτών τύπου SD και microSD. Η μεταστροφή αυτή ίσως βέβαια δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς αρκετά νέα κινητά τηλέφωνα της Sony Ericsson είχαν ήδη υιοθετήσει αυτόν τον τύπο κάρτας.    (και τα παράγωγά του,

Οι νέες κάρτες είναι αποτέλεσμα ενός εντατικού ερευνητικού προγράμματος δοκιμών και εξέλιξης, σχεδιασμένου να δημιουργήσει ένα προϊόν ανώτερης ποιότητας. Το αποτέλεσμα είναι ανθεκτικές και αξιόπιστες μνήμες με μεγάλη διάρκεια ζωής.

Όλες οι κάρτες προσφέρουν την απαραίτητη απόδοση για να εκμεταλλευτείτε στο έπακρον τις δυνατότητες της συσκευής στην οποία τις χρησιμοποιείτε. Μεταφορά δεδομένων με ταχύτητες Class 4 σημαίνει σταθερή εγγραφή HD βίντεο και περισσότερη ταχύτητα απ’ όση χρειάζεστε για τις εξελιγμένες λειτουργίες των compact ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών και των τελευταίας τεχνολογίας «φωτογραφικών» κινητών τηλεφώνων.

Οι κάρτες SD/SDHC και microSD/SDHC της Sony προσφέρουν στους χρήστες τους περισσότερα πλεονεκτήματα. Για παράδειγμα, θα έχουν το κεφάλι τους ήσυχο χάρη στο πανίσχυρο λογισμικό File Rescue, το οποίο είναι διαθέσιμο να το κατεβάσουν δωρεάν από το διαδίκτυο. Αυτό το λογισμικό προσφέρει γρήγορη επανάκτηση φωτογραφιών, βίντεο ή μουσικών αρχείων τα οποία καταστράφηκαν ή διαγράφηκαν κατά λάθος (εκτός από τα αρχεία που περιέχουν Digital RightsManagement, δεδομένα παιχνιδιών, αρχεία AVCHD).

Παράλληλα, όμως η είσοδος της Sony σ’ αυτόν τον τύπο καρτών μνήμης κάνει αυτόματα συμβατά όλα τα προϊόντα της με τα προϊόντα άλλων κατασκευαστών, οι οποίοι στο σύνολό τους σχεδόν έχουν υιοθετήσει εδώ και αρκετά χρόνια τις κάρτες SD και microSD.

Η σειρά των καρτών SD/SDHC περιλαμβάνει:

- Μοντέλα χωρητικότητας 2GB, 4GB, 8GB, 16GB και 32GB, ενώ η σειρά microSD/microSDHC2GB, 4GB και 8GB προσφέρει επιλογές χωρητικότητας

- Όλες οι κάρτες είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές σε χτυπήματα και μπορούν να λειτουργήσουν σε θερμοκρασίες από -25 οC μέχρι 85 οC.

- Η ειδική συσκευασία, σχεδιασμένη για εύκολη ανακύκλωση περιλαμβάνει λιγότερο πλαστικό, καθώς και περιορισμένο βάρος και όγκο.

Οι κάρτες SD και microSD της Sony θα είναι διαθέσιμες στην αγορά το Φεβρουάριο του 2010.

MICROSD,HIGH DEFINITION,SONY,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home