Στα 260 εκατ. οι χρήστες των Angry Birds

Στα 260 εκατ. οι χρήστες των Angry Birds

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως τα Angry Birds είναι η πιο πετυχημένη σειρά ηλεκτρονικών παιχνιδιών από την εποχή του Pacman και του Tetris. Και αυτό αποδεικνύει και το γεγονός ότι οι ενεργεοί χρήστες των διαφόρων εκδόσεων του Angry Birds έχουν ξεπέρασει το ένα τέταρτο του δισεκατομμυρίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ένα tweet που έκανε η Rovio Entertainment, η φινλανδική εταιρεία που έχει δημιουργήσει τα Angry Birds, οι ενεργοί χρήστες έχουν ξεπεράσει τα 260 εκατ. Το tweet δεν έδινε περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά μάλλον εννοούσε ότι υπάρχουν 260 εκατ. ενεργοί χρήστες σε μηνιαία βάση. Άλλωστε, τον περασμένο Οκτώβριο, στελέχη της Rovio είχαν γνωστοποιήσει ότι υπάρχουν 200 εκατ. ενεργοί χρήστες! Μεσολάβησε, όμως, η έλευση του Angry Birds Star Wars και οι επιδόσεις βελτιώθηκαν. Σημειωτέον πως τα Angry Birds πρόσφατα σχετικά συμπλήρωσαν 3 χρόνια ζωής.

Το νούμερο είναι εντυπωσιακό, δεδομένου ότι η Rovio έχει μόνο μία «οικογένεια» παιχνιδιών, το Angry Birds. Η Zynga μπορεί να έχει περισσότερα από 306 εκατ. χρήστες, αλλά η γκάμα της είναι πολύ πιο διευρυμένη. Πάντως, η Rovio θα πρέπει να δει πως θα επεκτείνει τα προϊόντα της αν και τα Angry Birds μάλλον θα μας απασχολούν για αρκετά χρόνια ακόμη. Άλλωστε, το 2016 φαίνεται πως θα έχουμε και ταινία που θα βασίζεται στην ιδέα των Angry Birds.

Angry Birds,ROVIO MOBILE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home