Συμφωνία σταθμός της OpenAI με τους Financial Times

Deasy @ 29.04.2024
Συμφωνία σταθμός της OpenAI με τους Financial Times

Η OpenAI  έχει ανοικτούς νομικούς λογαριασμούς με τους New York Times, όμως στο μεταξύ η εταιρεία που βρίσκεται πίσω από το ChatGPT προχώρησε σε συμφωνία με τη μεγαλύτερη (από πλευράς κύρους, τουλάχιστον) μη αμερικανική οικονομική εφημερίδα - τους Financial Times.

Οι Financial Times ανήκουν εδώ και μερικά χρόνια στην ιαπωνική Nikkei και είναι ο πρώτος βρετανικός τίτλος που συνάπτει συμφωνία με την Open AI. Η συμφωνία, λένε από την OpenAI, θα εμπλουτίσει την εμπειρία χρήσης του Chat GPT με ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο και κορυφαίας ποιότητας δημοσιογραφία.

Οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας δεν έγιναν γνωστοί.

Η συμφωνία δεν είναι η πρώτη για την OpenAI σε ευρωπαϊκό έδαφος. Έχουν προηγηθεί αντίστοιχες συμφωνίες με τον γερμανικό εκδοτικό όμιλο Axel Springer, στο χαρτοφυλάκιο του οποίου περιλαμβάνονται οι εφημερίδες Bild και Welt, το Politico που ασχολείται κυρίως με ευρωπαϊκά θέματα και το αρκετά γνωστό Business Insider. Συμφωνίες έχουν επίσης υπογραφεί με τη γαλλική Le Monde και τον ισπανικό όμιλο Prisa στον οποίο ανήκουν μεταξύ άλλων τίτλων η εφημερίδα El Pais και το αθλητικό As.

OPENAI,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home