Η Revolut λανσάρει υπηρεσία eSIM στην Ελλάδα

Roaming χωρίς απρόσμενες χρεώσεις υπόσχεται η Revolut.

Η Revolut λανσάρει υπηρεσία eSIM στην Ελλάδα

Ενάμιση μήνα μετά το αρχικό λανσάρισμα της υπηρεσίας eSIM, η Revolut τη φέρνει και στην Ελλάδα, παρέχοντας στους Έλληνες πελάτες της mobile data για τα ταξίδια τους στο εξωτερικό. Όπως σημειώνει η σχετική ανακοίνωση «η eSIM της Revolut επιτρέπει στους πελάτες να αποκτήσουν δεδομένα κινητής στο εξωτερικό και να παραμένουν online χωρίς απρόσμενες χρεώσεις περιαγωγής και διακοπές».

Ειδικότερα, όλοι οι Έλληνες πελάτες της Revolut που διαθέτουν συμβατές συσκευές (δηλαδή υποστηρίζουν eSIM) αποκτούν πρόσβαση στην υπηρεσία, ανεξάρτητα από το πρόγραμμα στο οποίο βρίσκονται. Αφού την εγκαταστήσουν, οι πελάτες θα μπορούν να προσθέσουν δεδομένα όπου και αν βρίσκονται, χωρίς να χρειάζονται φυσική κάρτα SIM. Με την ενεργοποίηση της eSIM, οι πελάτες της Revolut μπορούν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή της χωρίς να χρησιμοποιούν τα δεδομένα κινητής του παρόχου τους. Κατ’ επέκταση, εάν ένας πελάτης της Revolut ταξιδέψει σε μια χώρα όπου δεν διαθέτει πρόσβαση σε δεδομένα, θα εξακολουθεί να έχει πρόσβαση στην εφαρμογή της Revolut και να χρησιμοποιεί όλα τα προϊόντα και τις λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της ανανέωσης δεδομένων.

Έχοντας την eSIM μέσω της εφαρμογής Revolut, οι πελάτες του Ultra θα αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα νέο προνόμιο στο πλαίσιο του προγράμματος. Ειδικότερα, κάθε πελάτης Ultra λαμβάνει 3GB δεδομένα κινητής για χρήση ανά τον κόσμο, με μηνιαία ανανέωση. Οι Έλληνες πελάτες που θα εγκαταστήσουν τη νέα eSIM μέχρι 1 Μαΐου 2024 θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να επωφεληθούν της προσφοράς γνωριμίας και να λάβουν δωρεάν 100MB για παγκόσμια χρήση  (ισχύουν όροι και προϋποθέσεις LINK).

Το κόστος χρήσης δεδομένων στο εξωτερικό έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια. Τα περισσότερα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας της ΕΕ δεν επιτρέπουν πλέον στους χρήστες τους να καταναλώνουν δεδομένα με χρέωση εσωτερικού στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ οι χρεώσεις δεδομένων στον υπόλοιπο κόσμο βρίσκονται σχεδόν πάντα εκτός των τυπικών παροχών.

Το λανσάρισμα της υπηρεσίας eSIM εντάσσεται στο πακέτο των ταξιδιωτικών υπηρεσιών που προσφέρει η Revolut, που περιλαμβάνει από κρατήσεις διαμονής, μέσω του Stays, μέχρι την πρόσβαση σε περισσότερα από 1.000 lounges αεροδρομίων, αλλά και την παροχή επείγουσας ιατρικής και οδοντιατρικής κάλυψης για τους πελάτες των προγραμμάτων Premium, Metal και Ultra. Οι πελάτες μπορούν επίσης να εκμεταλλευτούν τις Δραστηριότητες για να κλείσουν ξεναγήσεις και επισκέψεις σε αξιοθέατα, καθώς και να μετατρέπουν συνάλλαγμα με ανταγωνιστικές ισοτιμίες σε πάνω από 30 νομίσματα. Πλέον με την eSIM, η Revolut προσφέρει τη δική της εναλλακτική, ειδικά στις περιπτώσεις που ισχύουν υπέρογκες χρεώσεις περιαγωγής.

REVOLUT,ΠΕΡΙΑΓΩΓΗ,DATA ROAMING,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home