Πακέτα mobile data από τη Revolut

Πακέτα mobile data από τη Revolut

Την πρώτη κίνησή της σε προγράμματα δεδομένων κινητής τηλεφωνίας κάνει η Revolut, η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες της τη χρήση δεδομένων μέσω eSIM (ηλεκτρονικής κάρτας SIM) για όσους ταξιδεύουν στο εξωτερικό. Η αρχή θα γίνει από τους χρήστες της Revolut στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίοι έχουν δει τα κόστη για data roaming να αυξάνονται μετά την έξοδο της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Για τη Revolut η νέα υπηρεσία mobile data αποτελεί μια ακόμα κίνηση προς την κατεύθυνση της διατήρησης πελατών, την πιστότητά τους και βέβαια της προσπάθειάς της να αυξήσει τη διείσδυση των συνδρομητικών πακέτων, βελτιώνοντας τα ανταποδοτικά οφέλη. Ιδιαίτερα στο πεδίο των ταξιδιωτικών υπηρεσιών, όπου η εταιρεία προσφέρει ήδη μια πλούσια γκάμα, πεδίο στο οποίο εντάσσεται και η νέα υπηρεσία. Η Revolut θα προσφέρει δύο επιλογές στους χρήστες, μέσω συγκεκριμένων προγραμμάτων που θα λανσαριστούν τις επόμενες ημέρες. Ειδικότερα:

-        Όσοι κάνουν χρήση του βασικού πακέτου της Revolut θα μπορούν να λάβουν ένα επίσης βασικό πρόγραμμα που θα τους επιτρέπει να χρησιμοποιούν την εφαρμογή, όποτε την χρειάζονται (π.χ. για να πραγματοποιήσουν μια πληρωμή ή μία μεταφορά χρημάτων).

-        Οι συνδρομητές του πακέτου premium ultra θα λαμβάνουν ένα πρόγραμμα χρήσης 3GB μηνιαίως για data που θα μπορούν να χρησιμοποιούν οπουδήποτε στον κόσμο. Ο όγκος δεδομένων θα ανανεώνεται κάθε μήνα.

Για προωθητικούς λόγους, όσοι δεν ανήκουν σε Ultra πακέτα μπορούν να λάβουν μια προσφορά δωρεάν γνωριμίας με την υπηρεσία 100MB, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον τους μέχρι την 1η Μαΐου.

Για την υπηρεσία mobile data η Revolut συνεργάζεται με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας 1Global.

REVOLUT,DATA ROAMING,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home