Actus Deep Schema: Στον “αέρα” το καλύτερο wordpress plugin για structured data

Deasy @ 08.11.2023
Actus Deep Schema: Στον “αέρα” το καλύτερο wordpress plugin για structured data

Στον «αέρα» βρίσκεται πλέον το Actus Deep Schema της Actus Anima, το πληρέστερο wordpress plugin για τη δημιουργία structured data (δομημένων δεδομένων) σε ιστοσελίδες, από Έλληνες προγραμματιστές με βαθιά γνώση και εξειδίκευση στη λειτουργία των schemas της google.

Αποτελεί το απόλυτο εργαλείο και μια σε βάθος μελέτη για τη σήμανση ενός website με schemas (schema markup), συμβάλλοντας στο SEO (Search Engine Optimization) και στην καλύτερη κατάταξή του στις μηχανές αναζήτησης και κατ’ επέκταση στην ενίσχυση της επισκεψιμότητάς του. Ειδικότερα, δίνει τη δυνατότητα σήμανσης για 23 βασικά schemas, 39 δευτερεύοντα και παραλλαγές και 220 τύπους.

Σήμερα τα Structured Data (δομημένα δεδομένα) αποτελούν την αιχμή του δόρατος για τον τομέα του SEO, καθώς η ίδια η Google έχει επενδύσει συστηματικά στον τομέα αυτόν και έχει αναδείξει την καταλυτική σημασία του στην κατανόηση του περιεχομένου μιας ιστοσελίδας από τις μηχανές αναζήτησης, τον συμπληρωματικό του ρόλο στη διαδικασία machine learning, αλλά και τη καθοριστική συμβολή του στην εμπλουτισμένη εμφάνιση των αποτελεσμάτων στις μηχανές αναζήτησης (rich results).

Είναι πλέον η βασική μέθοδος μέσω της οποίας μια ιστοσελίδα μπορεί να αποκτήσει με σύστημα και σε βάθος το πολυπόθητο E-A-T—Expertise, Authoritativeness and Trustworthiness (Εξειδίκευση, Αυθεντία, Αξιοπιστία).

H Actus Anima έχει κατανοήσει πλήρως και μελετήσει σε βάθος την περίπλοκη και δαιδαλώδη δομή των schemas για το web και έχει δημιουργήσει το μοναδικό plugin που αυτόματα και με απλό τρόπο δομεί και διασυνδέει σε πολύ μεγάλο βάθος την κάθε ιστοσελίδα, ακολουθώντας πιστά τα guidelines της Google.

 

Πού βασίζεται η υπεροχή του Actus Deep Schema:

1. Είναι το μοναδικό plugin που ακολουθώντας τα guidelines της Google και του schema.org έχει φτάσει σε τόσο βάθος στη δομή και διασύνδεση των επιμέρους στοιχείων ενός website. Συγκεκριμένα, προσφέρει 23 κύριους τύπους σχημάτων, 39 δευτερευόντων και παραλλαγών και 220 τύπων για προϊόντα, υπηρεσίες, βιβλία, εκδηλώσεις, συνταγές, εφαρμογές, μαθήματα, βίντεο και πολλά άλλα.

2. Καταφέρνει να το πετύχει αυτό σε μεγάλο βαθμό με αυτόματο τρόπο, καθώς ΜΟΝΟ με την εγκατάστασή του η ιστοσελίδα αποκτά αυτόματα τα παρακάτω schemas σε πλήρη μορφή, χωρίς ο χρήστης να κάνει την παραμικρή παρέμβαση, αν και του δίνεται η δυνατότητα να συμπληρώσει και να παραμετροποιήσει: Webpage, Local business, Breadcrubs, Article, Audience, Profile Page, Collection Page, Item Page, Search Results Page,
About Page, Contact Page, Product, Checkout Page, Event.

3. Προσφέρει API σύνδεση με data directories και υπηρεσίες αντλώντας όλα τα δεδομένα που είναι χρήσιμα για τη δόμηση και διασύνδεση των σελίδων μεταξύ τους. Επιτρέπει έτσι τη διασύνδεση της κάθε ιστοσελίδας με αξιόπιστα και έγκυρα directories, προσδίδοντάς της αξία και εξειδίκευση. Ειδικότερα προσφέρει Api σύνδεση με:

- youtube και noembed για άντληση δεδομένων, όπως εικόνα, τίτλο, διάρκεια, meta description, tags, chapter όλων των βίντεο με απλό τρόπο

- wiki data για άντληση κάθε είδους δεδομένων, τα οποία με τη σειρά τους έχουν δομηθεί σε πολύ μεγάλο βάθος, σύμφωνα με τα structured data guidelines. Έτσι αυτόματα και εξαιρετικά αναλυτικά διασυνδέεται η κάθε ιστοσελίδα με οποιαδήποτε πληροφορία σχετίζεται και δίνει αξία στο brand (τόπος, βιβλίο, προϊόν, ταινία, πρόσωπο, πάθηση, φάρμακο, ζώο σπορ κλπ)

- Wikipedia και Product Ontology για άντληση δεδομένων σχετικά με τύπους προϊόντων και υπηρεσιών.

4. Συνεργασία με Woocommerce

5. Συνεργασία με third party plugins όπως τα The Events Calendar και Cook

6. Εξαιρετική διασύνδεση με το Wordpress και άντληση όλων των σημαντικών πληροφοριών δυναμικά, με αυτόματη συμπλήρωση των πεδίων που σχετίζονται με το περιεχόμενο των σελίδων.

7. Εύκολη, εύχρηστη διαχείριση του βάθους των schemas. Το plugin είναι προσεκτικά σχεδιασμένο, με καθαρό και λειτουργικό περιβάλλον, ώστε να επιτρέπει στον χρήστη να διαχειρίζεται εύκολα διαφορετικούς τύπους δεδομένων.

8. Πολύ αναλυτική καθοδήγηση στη συμπλήρωση των πεδίων παρέχοντας required και recommended -αλλά και suggested από την ομάδα μας- πεδία. Μάλιστα, είναι το μοναδικό plugin που για κάθε πεδίο προσφέρει περιγραφή και οδηγίες συμπλήρωσης.

9. Αυτόματη αξιολόγηση (validation) από το schema.org και απο την Google, χωρίς να απαιτηθεί η δημοσίευση των σελίδων που έχουν βελτιστοποιηθεί.

Το Actus Deep Schema Plugin απευθύνεται σε προγραμματιστές, ειδικούς στο SEO, σε digital marketers, αλλά -λόγω της απλότητάς του- και στον μέσο χρήστη που διαθέτει μια ιστοσελίδα και θέλει να βελτιώσει την κατάταξη και το κύρος της στις μηχανές αναζήτησης. 

WORDPRESS,ACTUS DEEP SCHEMA,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home